Cine News , Κινηματογράφος

Το spoiler για την 5η σεζόν του «Casa de Papel» και όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής

Τι γνωρίζουμε για την 5η σεζόν της σειράς

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2020

Η ισπανική σειρά La Casa de Papel έχει εκατομμύρια φαν σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι και ανυπομονούν για την επόμενη σεζόν, την 5η κατά σειρά, η οποία ωστόσο φαίνεται ότι θα αργήσει, λόγω κορωνοϊού.

Η τεράστια επιτυχία της σειράς έχει ωθήσει τους δημιουργούς της να επεκτείνουν κατά πολύ το εύρος της ιστορίας και των χαρακτήρων και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε και πώς θα ολοκληρωθεί αυτή. Ελάχιστα πράγματα είναι προς το παρόν γνωστά για την επόμενη σεζόν.

Κι αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι η 4η σεζόν για κάποιους θεωρήθηκε μεγάλο φιάσκο και για άλλους κύλησε σαν νεράκι, όπως και οι προηγούμενες, όλοι περιμένουν την πέμπτη σεζόν -που είναι δεδομένο πως θα προβληθεί- πώς και πώς.

Η ημερομηνίας της πρεμιέρας
Οι δύο πρώτες σεζόν της δημοφιλούς σειράς γυρίστηκαν μαζί. Μετά την πρωτόγνωρη επιτυχία γυρίστηκαν, επίσης μαζί, οι δύο επόμενοι κύκλοι και κυκλοφόρησαν 20 μήνες αργότερα. Επομένως, ένας εύλογος χρονικός ορίζοντας για το επόμενο μέρος του La Casa de Papel είναι ο Απρίλιος του 2021 ή το τέλος του ίδιου έτους. Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο και το γεγονός ότι όλες οι παραγωγές του Netflix έχουν παγώσει από τα μέσα Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Tα γυρίσματα έχουν αναβληθεί επ' αόριστον, κάτι που σημαίνει ότι αποκλείεται να έχουμε υλικό πριν από τις αρχές του 2021. Αυτό που βρίσκεται σίγουρα στα σχέδια όμως είναι να υπάρξει κάποιου άλλου είδους υλικό που θα λειτουργήσει ως τίζερ.

Για την έκτη πολλά λέγονται, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.
Ο γνωστός σε όλους Professor, κατά κόσμον Alvaro Morte, προέβη σε κάποιες αινιγματικές δηλώσεις αναφορικά με τον ρόλο του, οι οποίες για πολλούς ερμηνεύτηκαν ως spoilers για την συνέχεια της σειρας.

Ο πρωταγωνιστής ανέφερε στο Chelsea Film Festival τα εξής:

«Ξέρω πως αυτό το σχόλιο δεν θα με κάνει αρεστό στον κόσμο. Ο Professor είναι ένας περίεργος τύπος, ένας πολύ μοναχικός τύπος και ό,τι και αν γίνει στην συμμορία ή στον έρωτα που βρήκε, παίζουν πολύ μικρό ρόλο στη ζωή του. Αν θέλετε να μιλήσουμε για το τέλος του χαρακτήρα, πιστεύω πως αυτό θα τον βρει μόνο του, σε αυτή τη ζωή που ο ίδιος έχει επιλέξει και του αρέσει».

Αρχικά δεν καταλάβαμε ποτέ ποια ανάγκη έσπρωξε τον ηθοποιό να δώσει τόσες λεπτομέρειες για το τέλος του ρόλου του. Αν ωστόσο αυτή η πεποίθηση του βασίζεται στο σενάριο, όλα σηματοδοτούν πως η σχέση του με την Raquel θα λάβει τέλος στα επόμενα επεισόδια. Ο λόγος είναι ο χωρισμός ή ο θάνατος;

Ας ελπίσουμε όλα αυτά να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του ή να ήταν μια προσπάθεια να μας κάνει να ανυπομονούμε λίγο παραπάνω. Η απάντηση θα δοθεί στις οθόνες και ελπίζουμε να μας χαρίσει το happy end που τόσο λαχταράμε…

(με πληροφορίες από το belikeyou.gr & cnn.gr)

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close