Shopping , News

Mall of Cyprus: Επιστρέφει σήμερα με μοναδικές προσφορές στα καταστήματά του

Και όλα τα μέτρα ασφαλείας

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουνίου 2020

Το Mall of Cyprus, ανοίγει σήμερα ξανά τις πόρτες του, με μοναδικές προσφορές από τα καταστήματά του!

Δες τις προσφορές πιο κάτω τις προσφορές και τα μέτρα ασφάλειας: 

To Μall of Cyprus, από την Τρίτη 9 Ιουνίου θα καλωσορίζει ξανά τους επισκέπτες και εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις του. Η διεύθυνση του εμπορικού κέντρου θα ήθελε να διαβεβαιώσει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα με βάση τον περί Ασφάλεια και Υγεία Νόμο και τις σχετικές οδηγίες της Κυβέρνησης.

Η ασφάλεια των επισκεπτών είναι μέγιστης σημασίας για το Mall of Cyprus, έτσι πέρα από τα ενδεικνυόμενα μέτρα έχουν εφαρμοστεί και επιπρόσθετα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και άνετη επιστροφή στους χώρους του.
Συγκεκριμένα, όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι θα απολυμανθούν ενδελεχώς πριν το άνοιγμά του, ενώ θα τηρείται το πρωτόκολλο καθαριότητας που ήδη εφαρμόζει το Mall of Cyprus, με μεγαλύτερους και πιο εντατικούς ρυθμούς, όπως ακόμα πιο συχνό σχολαστικό καθάρισμα και απολύμανση κοινόχρηστων χώρων, επιφανειών και τουαλετών.

Σε όλες τις εισόδους θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας ώστε να διασφαλίζεται πως κάθε επισκέπτης πριν την είσοδό του στους χώρους του Mall of Cyprus θα απολυμαίνει τα χέρια του με χρήση αντισηπτικών διαλυμάτων, ενώ θα παραχωρούνται σε όλους δωρεάν γάντια. Επιπλέον, κατά την είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση, ενώ έχει διαμορφωθεί και ειδικός χώρος αναμονής για άτομα με πιθανές ενδείξεις.

Στους χώρους θα εισέρχεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων, ενώ σε όλους τους χώρους θα υπάρχουν σημάνσεις που θα υπενθυμίζουν το κοινό για τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται. Επιπρόσθετα, το προσωπικό ασφαλείας στους χώρους του Mall of Cyprus θα διασφαλίζει τη σωστή εφαρμογή των μέτρων. Η χρήση των ανελκυστήρων θα επιτρέπεται σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων.

Το Mall of Cyprus έχει προβεί στις απαραίτητες αλλαγές τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους εστίασης, ώστε να φιλοξενείται συγκεκριμένος αριθμός επισκεπτών με την απαραίτητη απόσταση μεταξύ τους, βάσει των προδιαγραφών του Υπουργείου Υγείας.

Η παροχή φρέσκου αέρα και η συντήρηση του εξοπλισμού παροχής αέρα, όπως επίσης και η παροχή νερού θα γίνονται σε πλήρη συμμόρφωση με τις κυβερνητικές και διεθνείς οδηγίες.

Το Mall of Cyprus προτρέπει όλους τους επισκέπτες να ακολουθούν τις οδηγίες που βρίσκονται στις εισόδους και διαβεβαιώνει το κοινό ότι η ασφάλεια και η υγεία των επισκεπτών, εργαζομένων και συνεργατών παραμένει η πρώτη προτεραιότητα. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close