Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

​​​​​​​Το τριήμερο θα μας βρεις σε ένα άκρως ειδυλλιακό beach bar, στο πιο όμορφο σημείο

Αυτό το beach bar σε περιμένει στο πιο όμορφο σημείο του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2020

Το Island Beach Bar θα το βρεις στο πιο όμορφο σημείο του νησιού, να «αγναντεύει» τη μοναδική θέα στη χερσόνησο του Ακάμα. 

Πρόκειται για ένα άκρως ειδυλλιακό beach bar το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από όλους όσοι αναζητούν μια απόδραση δροσιάς, χαλάρωσης και διασκέδασης. 

Διαθέτει all day φιλοσοφία, γι’ αυτό και εδώ θα ζήσεις από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μια μοναδική εμπειρία απόδρασης με φόντο τη μαγευτική θάλασσα της περιοχής. Δώσε ραντεβού εκεί από τις 08.30 το πρωί για snack και πρόγευμα, το μεσημεράκι μπορείς να μείνεις και πάλι εκεί απολαμβάνοντας χορταστικές μερίδες από μια κάρτα μενού που διαθέτει άπειρες επιλογές. Όλα αυτά με τη συνοδεία απαλής chill out μουσικής, για να σε χαλαρώνει… 

Όσο ο ήλιος και η μέρα υποδέχεται τη νύχτα, εσύ θα απολαμβάνεις το κοκτέιλ σου, σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό με τον κατάλληλο φωτισμό και τη μουσική να δυναμώνει και να απογειώνει τους θαμώνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Island Beach Bar είναι η απόλυτη, δρoσερή εμπειρία του φετινού καλοκαιριού. 

Επίσης, είναι ιδανικός χώρος και για οικογένειες, αφού διαθέτει δύο επίπεδα (πάνω και κάτω) για να απολαμβάνουν όλοι τη θάλασσα που απλώνεται μπροστά του.

Νόστιμα πιάτα, δελεαστικά κοκτέιλ
Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις ένα από τα ζουμερά, πελώρια burger του ή το νοστιμότατο chicken fajitas. Συνδύασέ τα με ένα από τα signature cocktails, που ετοιμάζουν οι επαγγελματίες bartender του. Το Island of Passion με φρέσκα, εξωτικά
φρούτα ή το House Special είναι δύο εξαιρετικές προτάσεις δροσιάς!

Το απόλυτο hot spot 
Στο Island Beach Bar and Restaurant θα έρθεις για τους αρωματικούς καφέδες, τα νόστιμα πιάτα που σερβίρει, τα εξαιρετικά cocktail που φτιάχνει και τη χαλαρή ατμόσφαιρά του με το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και τη θέα στο απέραντο γαλάζιο.
Παίζει ξένη μουσική και ελληνική (μοντέρνα) με διάφορους Dj, ενώ διοργανώνει και live βραδιές, με έντεχνο και jazz, σ’ έναν χώρο με μοναδικό decor και με θέα στην πιο όμορφη ακτογραμμή του νησιού.

(96725592, 97754374, Facebook: Island Beach Bar and Restaurant) Λεωφ. Ακάμαντος, Μίτσιγκας Πλάζα, κατάστημα 5, Λατσί, επ. Πάφου. Δ-Κ 08.30-αργά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close