Cine News , Κινηματογράφος

Netflix: 6 ρομαντικές σειρές για να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου

Ρομαντικές σειρές για να σου κρατήσουν συντροφιά

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2020

Tο Netflix προσφέρει πληθώρα επιλογών τόσο από ταινίες όσο και από σειρές. Βέβαια η αλήθεια είναι πως το δυνατό στοιχείο της πλατφόρμας είναι οι σειρές της που αν μη τι άλλο υπάρχουν σε αφθονία και σίγουρα ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που να ταιριάζει στα γούστα του.

Αν τώρα ψάχνεις κάτι πιο συγκεκριμένο και με το συγκεκριμένο εννοούμε σειρά με άφθονη δόση ρομαντισμού, τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Παρακάτω ακολουθούν μερικές σειρές που ο ρομαντισμός και ο έρωτας είναι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο βασικά θέματα της πλοκής τους.

 

 

Έρωτας βάσει σχεδίου
Σε αυτή την γαλλικής παραγωγής σειρά πρωταγωνίστρια είναι η Έλσα. Η Έλσα είναι μία όμορφη νεαρή από το Παρίσι που αν και έχει καιρό που χώρισε με τον πρώην είναι ακόμη κολλημένη μαζί του. Για αυτό το λόγο οι φίλες αποφασίζουν να βάλουν στα κρυφά έναν συνοδό για να τη βοηθήσουν να τον ξεχάσει. Το σχέδιό τους όμως παραδουλεύει καλά και ίσως υπάρξουν μπλεξίματα.

 

 

Προσγείωση στον έρωτα
Πρόκειται για μία κορεάτικη σειρά που συγκαταλέγεται στην κατηγορία K – Drama (και όχι δε θα σας κάνει να κλάψετε, αλλά να ερωτευτείτε). Εξαιτίας ενός ατυχήματος με το αλεξίπτωτο πλαγιάς, μια κληρονόμος από τη Νότια Κορέα προσγειώνεται στη Βόρεια Κορέα – και στη ζωή ενός λοχαγού που τη βοηθά να κρυφτεί μαζί με την ομάδα του. Και τότε τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται…

 

 

Έρωτας με καλές προθέσεις
Αντίστοιχη κατηγορία με το K – Drama είναι και το C- Drama που σημαίνει Chinese ή Κινεζικο δράμα και έχει τα ίδια χαραλτηριστικά με το κορεάτικο δράμα, αλλά σε άλλη γλώσσα. Η άγνωστη ακόμη ηθοποιός Σέο Λιν γνωρίζει τον γοητευτικό, μυστήριο και κάπως αυστηρό CEO Λινγκ Γιτζού, ο οποίος αποδεικνύεται πως έχει κάτι που η ίδια έχει απόλυτη ανάγκη.

 

 

Feel Good
Στο Feel Good η διάσημη κωμικός Mea Martin υποδύεται κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό της. Η ιστορία εστιάζει στην Mae, ενα ανερχόμενο ταλέντο στην stand-up κωμωδία και πρώην εξαρτημένη. Οι εθιστικές συμπεριφορές και ο έντονος ρομαντισμός κυριαρχούν σε κάθε κομμάτι της ζωής της. Όταν θα γνωρίσει την πραγματίστρια και μέχρι σήμερα ετεροφυλόφιλη George, την ερωτεύεται παράφορα και παραδόξως το ίδιο συμβαίνει και στην George. Και έτσι ξεκινάει μία όμορφη ρομαντική ιστορία…

 

 

Love
Η επαναστάτρια Μίκι και ο καλοσυνάτος Γκας βιώνουν όλες τις συγκινήσεις και τις αγωνίες των σύγχρονων σχέσεων σε αυτή την κωμωδία που συνυπογράφει ο Τζαντ Άπαταου.

 

 

Δύο φορές και έναν καιρό
Μήνες μετά από έναν τραγικό χωρισμό, ένας άντρας λαμβάνει ένα ένα μυστηριώδες πακέτο που ανοίγει μία πύλη στο παρελθόν δίνοντάς του την ευκαιρία να κερδίσει ξανά την πρώην του.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close