Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Wolt κάνει καινούριες φιλίες: Τα εστιατόρια Μπέμπα, D.O.T., Mouson & Café la Mode

Αυτά είναι τα νέα εστιατόρια πουπροστίθενται στο δίκτυό της

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2020

Αν είσαι κάτοικος της πρωτεύουσας ή των γύρω περιοχών και λάτρης του καλού φαγητού, μπορείς να νιώθεις τυχερός!

Ναι, η Wolt επεκτείνεται και στη Λεμεσό, όμως οι συνεργασίες της στη Λευκωσία συνεχίζονται και μάλιστα με εστιατόρια που ξεχωρίζουν και που έχουν αγαπηθεί πολύ από τους καλοφαγάδες της πρωτεύουσας. 


Μπέμπα

Η «μαμαδίστικη» Μπέμπα, το ατμοσφαιρικό D.O.T., το all day Mouson και τα κλασικής αξίας Café la Mode φτάνουν πλέον στην πόρτα μας εύκολα και γρήγορα! Η πιο cool εφαρμογή food delivery δίνει τη δυνατότητα στους fans των ιδιαίτερων αυτών food venues να απολαύσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις στο σπίτι, το γραφείο ή όπου αλλού επιθυμούν! Από το πρωί μέχρι το βράδυ, εμείς διαλέγουμε και τα μηχανάκια της Wolt διανέμουν. Brunch, μεσημεριανό, βραδινό, γλυκό, ποτάκι… σε όποια φάση και να βρίσκεσαι, οι επιλογές σου είναι άφθονες!


D.O.T

Όσο για τη διαδικασία, τα πράγματα είναι απλά, γνώριμα και ανέπαφα! Κατεβάζεις την εφαρμογή της Wolt (αν δεν την έχεις ήδη) από το Google Play ή το AppStore, διαλέγεις τις λιχουδιές που λαχτάρισες, επιλέγεις την υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» (αν την προτιμάς), πληρώνεις ηλεκτρονικά με απόλυτη ασφάλεια και η παραγγελία σου παίρνει τον δρόμο της.


Mouson

Σε περίπτωση που θέλεις να θυμηθείς τα πιάτα ή τα ποτά των παραπάνω εστιατορίων, στην εφαρμογή της Wolt θα βρεις φωτογραφίες τους που θα σε βοηθήσουν να τα επαναφέρεις στη μνήμη σου! Αν θέλεις να ξέρεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία live παρακολούθησης της εφαρμογής (live tracking). Για οποιαδήποτε άλλη απορία, μη διστάσεις να στείλεις ένα μήνυμα στο chat της εφαρμογής και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις!


Cafe La Mode

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερώνεσαι για τα νέα της Wolt, μπες στην ιστοσελίδα της wolt.com ή στις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close