Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Παραδοσιακό φαγητό, σε μία υπέροχη βεράντα, με καταπράσινη θέα

Ένα ξεχωριστό εστιατόριο στο βουνό σε περιμένει για καλό φαγητό, κάτω από τη σκιά των δέντρων

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2020

Η εκδρομή από την πόλη προς τα ορεινά χωριά της Λεμεσού και το Τρόοδος, είναι για πολλούς ταυτισμένη με μία στάση για φαγητό σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια που βρίσκονται καθ’ οδόν.

Το εστιατόριο αυτό, που μετρά πολλές δεκαετίες στην περιοχή, από βολικός σταθμός για φαγητό εξελίχθηκε σε κυρίως προορισμό, καθώς πολλοί αγάπησαν το μενού του. Για το εστιατόριο «Μακρής», πέρα από το μενού, μεγάλο πλεονέκτημα θεωρείται η τοποθεσία του.

Περιτριγυρισμένο από το πλούσιο πράσινο του Μονιάτη, τα αρώματα του δάσους και την ηρεμία που προσφέρει το τοπίο, μπορεί να προσφέρει μια ιδανική διέξοδο ξεκούρασης στους επισκέπτες του. 

Το εστιατόριο «Μακρής» άνοιξε και πάλι τις πόρτες του μετά από 3 μήνες απουσίας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να νιώθετε ασφαλείς στο χώρο του. Βάσει του διατάγματος, καθώς οι επιτρεπόμενες θέσεις είναι περιορισμένες, το εστιατόριο θα λειτουργεί με κρατήσεις.

Με οδηγό την ποιότητα και την όμορφη ατμόσφαιρα, σας περιμένουν στο χώρο τους, για να σας προσφέρουν μοναδικά φαγητά, όπως σούβλα, κλέφτικο, γεμιστούς ανθούς, νόστιμα κολοκυθάκια με αυγά, αλλά κυρίως το φημισμένο κοντοσούβλι του Μελή και τα παραδοσιακά μακαρόνια της Λένιας.

Όλα σερβίρονται πάντα φρέσκα και καλομαγειρεμένα στον πελάτη, ενώ ο κατάλογος διαθέτει και επιλεγμένα κρασιά της περιοχής, τα οποία συνοδεύουν έξοχα κάθε πιάτο.

Επιλέγοντας το μενού που σας ταιριάζει, σε συνδυασμό με τους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους του εστιατορίου, μπορεί επίσης να αποτελέσει άψογη επιλογή για δεξίωση βάπτισης. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close