Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

3 μαγαζιά για φαγητό, ποτό και γλυκό στον Πρωταρά

Μάθαμε πότε επιστρέφουν 3 αγαπημένα εστιατόρια του Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2020

Ο Ιούνιος είναι εδώ, όπως και το καλοκαίρι!

Εξ ου και στον Πρωταρά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν και πάλι, σε παραλίες και ειδυλλιακά τοπία, εστιατόρια και beach bar, βάζοντάς μας σε καλοκαιρινό mood. 

Με το τριήμερο του Κατακλυσμού μάλιστα να πλησιάζει, μας δίνεται η καλύτερη ευκαιρία για βόλτα στην περιοχή. 

Eμείς, ψάχνοντας, μάθαμε πότε ανοίγουν τις πόρτες του τρία διάσημα στέκια της περιοχής και δεν μπορούμε φυσικά παρά να το μοιραστούμε μαζί σου! 

Lemongrass
Θα το βρεις προστά από το Sunrise Beach Hotel στην κεντρική Λεωφόρο Ξενοδοχείων στον Πρωταρά και επιθυμεί να μυήσει στην ασιατική νοστιμιά! Θέλοντας να προσφέρει πολλαπλές γευστικές απολαύσεις από διάφορες χώρες της Άπω Ανατολής, το Lemongrass συνδυάζει γνωστές συνταγές από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ταϋλάνδη, την Κορέα και το Βιετνάμ. Ενώ η ανοιχτή κουζίνα του δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να παρακολουθήσει τις προετοιμασίες των συνταγών από τους εξειδικευμένους σεφ.
(96756865) Λεωφ. Πρωταρά, δίπλα στο Sunrise Beach Hotel. 
>> Opening: Παρασκευή 5 Ιουνίου

Marcello's
Aυθεντικό ιταλικό εστιατόριο που διαθέτει μια μεγάλη βεράντα όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν νόστιμες ιταλικές συνταγές φρέσκα παρασκευασμένες με τα καλύτερα υλικά από τους έμπειρους σεφ πίσω από την ανοιχτή κουζίνα. Η μεγάλη ποικιλία από αυθεντικές συνταγές, όπως ζυμαρικά, ριζότο και πίτσες από τον ξυλόφουρνο, συνοδεύονται από μια εκλεκτή επιλογή από ιταλικά κρασιά.
(99237232) Λεωφ. Πρωταρά, Πρωταράς.
>> Opening: Παρασκευή 5 Ιουνίου

Amelie Patisserie
Είναι ένας all day χώρος, επίσης στη διάσημη λεωφ. Ξενοδοχείων, στο Sunrise Pearl, όπου θα καθίσεις για να απολαύσεις το πρωινό σου καφεδάκι, αλλά και το γλυκάκι ή το παγωτό σου, ικανοποιώντας την απογευματινή σου λιγούρα. Όλα τα επιδόρπια του ζαχαροπλαστείου φτιάχνονται με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, ικανοποιώντας στο μέγιστο τον ουρανίσκο σου. 
(23831501) Λεωφ. Πρωταρά, Πρωταράς.
>> Opening: Πέμπτη 4 Ιουνίου

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close