Χαλαρή έξοδος με την παρέα, σε ένα από τα πιο ωραία στέκια της πόλης

Με τις ανοιξιάτικες νύχτες να ζεσταίνουν ακόμη περισσότερο τα στέκια της Πάφου, βγήκαν σε αυλές και πεζόδρομους, και μεταμορφώθηκαν στις ιδανικότερες επιλογές για μια χαλαρή έξοδο με την παρέα.

Εξαιρετική ατμόσφαιρα, πανέμορφο περιβάλλον και τέλεια cocktails συνθέτουν το τρίπτυχο που θα σε πείσει να επιλέξεις και το πιο κάτω!

Ο λόγος για το Mr Tippler, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές της χρονιάς, σε ένα χώρο όπου κάποτε βρισκόταν ένα μηχανουργείο.

Το εσωτερικό του, κέρδισε μεμιάς και τις εντυπώσεις και άφηνε άφωνους όλους τους επισκέπτες του! Ένα μπαράκι, με φωτισμό που δημιουργεί το κλίμα σκηνικού κινηματογραφικής ταινίας και custom made ποτήρια! Ένας χώρος που το design, η ατμόσφαιρα και η αίσθηση που αφήνει είναι ιδιαίτερα και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα…. Θα σταθείς και θα διαβάσεις το απόφθεγμα που τοποθετήθηκε με neon light στα τουβλάκια του κτιρίου. Το σύνθημα είναι ένα και σε προστάζει να πιεις! «Τo drink is human, to drink well is divine». 

Πλέον, σε φιλοξενεί στο εξωτερικό του, το οποίο μεταμορφώθηκε έτσι ώστε εσύ να καθίσεις και να απολαύσεις μερικά από τα καλύτερα ποτά της πόλης, σε ένα πραγματικά ατμοσφαιρικό σκηνικό! 

Τι λες; 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31