Μουσική , Music News

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Reggae μουσικής του νησιού, αναβάλλεται για το 2021

H ανακοίνωση των διοργανωτών

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2020

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Reggae μουσικής στην Κύπρο, το Reggae Sunjam, πέρσι παρουσιάστηκε σε μία μοναδική τοποθεσία, στα Μανδριά της Πάφου.

Φέτος, το περιμέναμε τον Αύγουστο, στην 5η του έκδοση ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις, καταξιωμένα σχήματα και καλλιτέχνες από τον διεθνή χώρο και την Κύπρο.

Ωστόσο... οι διοργανωτές του μας ανακοίνωσαν ότι το φεστιβάλ φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της πανδημίας. 

Ακολουθεί η αυτούσια η ανακοίνωση: 

Φίλες και φίλοι,

Σας χαιρετούμε κι ελπίζουμε να σας βρίσκουμε υγιείς σωματικά και πνευματικά, καθώς ξεπερνούμε τη δύσκολη αυτή περίοδο με ψυχραιμία και χαμόγελο.

Παρακολουθώντας προσεκτικά τις εξελίξεις σχετικά με τις οδηγίες της κυβέρνησης για τη διεξαγωγή δημοσίων εκδηλώσεων και φεστιβάλ το καλοκαίρι και παρ’όλο που σιγά σιγά τα περιοριστικά μέτρα σταματούν και επανερχόμαστε στην καθημερινή μας ρουτίνα, νιώθουμε ότι οι συνθήκες ακόμη δεν έχουν αλλάξει κατά τρόπο που να μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε με την πραγματοποίηση του φεστιβάλ μας αυτόν τον Αύγουστο.

Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, των μουσικών και καλλιτεχνών και του προσωπικού μας. Αν και ανυπομονούσαμε να διοργανώσουμε ένα μοναδικό φεστιβάλ για να γιορτάσουμε τα πεντάχρονα μας, είναι φανερό ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με τη διεξαγωγή του φεστιβάλ όπως θα το θέλαμε. Επίσης, η αντίληψη μας για το φεστιβάλ είναι η συνύπαρξη όλων των παρευρισκόμενων χωρίς την ανάγκη τήρησης αποστάσεων.

Παρόλο που αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα, πιστεύουμε ότι έχουμε σοβαρή υποχρέωση προς την κοινότητα και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσουμε να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία όπως έχουμε κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Με βάση τα πιο πάνω, έχουμε αποφασίσει να μεταφέρουμε το πέμπτο Reggae Sunjam Φεστιβάλ για τον Αύγουστο του 2021.

Παράλληλα, επεξεργαζόμαστε όλα τα σενάρια για να φιλοξενήσουμε μια πιο μικρή εκδήλωση αυτόν τον Αύγουστο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.

Onelove & stay safe
Reggae Sunjam Cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close