Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βγαίνουμε για μεζέ σε μία από τις ωραιότερες αυλές της Κύπρου

Εμβληματική και βραβευμένη, ηγραφική ταβέρνα της Σωτήρας Αμμοχώστου, είναι μία διαχρονική αξία στον χώρο της εστίασης και των πατροπαράδοτων γεύσεων, που χαίρεσαι να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2020

Κήποι και αυλές σε κέντρο και στα περίχωρα βγάζουν τραπεζάκια και μας υποδέχονται για νόσιτμους μεζέδες σε ατμόσφαιρα… εξοχική, και με σωστές τιμές.

Εξάλλου, όταν ο μεζές σερβίρεται το καλοκαίρι στην αυλή, έχει άλλη χάρη! Χρώματα και αρώματα παραδοσιακά συνεργάζονται για να γίνει η έξοδος για φαγητό μια μοναδική εμπειρία, μια ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο, να δροσιστείς, να νοσταλγήσεις και να ταξιδέψεις σε άλλες εποχές... 

Στη Σωτήρα της ελ. επ. Αμμοχώστου, θα βρεις ένα παραδοσιακό ταβερνάκι που θα σε γυρίσει πίσω στο χρόνο.

Πρόκειται για την διάσημη ταβέρνα Μουσικός, που φημίζεται για την κυπριακή κουζίνα και τους νόστιμους μεζέδες της.Στην ταβέρνα αυτή συχνάζουν χαρούμενες παρέες, παλιότεροι θαμώνες, οικογένειες και φίλοι, βρίσκοντας καταφύγιο στη ζεστασιά της φιλοξενίας και στη θαλπωρή των σπιτικών γεύσεων. Είναι ένας αυθεντικός παραδοσιακός χώρος με μία πανέμορφη αυλή με κληματαριά, πιθάρια και την ατμόσφαιρα χωριού.

Εδώ εννοείται ότι θα επιλέξεις τον πλούσιο μεζέ της, με κρύα και ζεστά ορεκτικά, καλοψημένα σουβλάκια, πιάτα από ντόπια προϊόντα, όπως το κολοκάσι, το χαλλούμι που θα φτάσει στο τραέζι σου ζεστό-ζεστό, και διάφορα άλλα καλούδια. Κι αν άκουσες τις φήμες για το κλέφτικό του, σωστά άκουσες. Εδώ το φτιάχνουν εξαιρετικό και το σερβίρουν στη γάστρα. 

Πέρα από αυτά, στον Μουσικό ετοιμάσου να απολαύσεις μια πανδαισία πατροπαράδοτων γεύσεων από κολοκούθκια, καραόλους, σπιτικά ορεκτικά, ζεστό ψωμί, ξιδάτα, κολοκάσι, μακαρόνια χωριάτικα, κεφτέδες, μέχρι σούβλα χοιρινή/κοτόπουλο και σεφταλιές. Αν ψάχνεις για ταβέρνα αυθεντική και παραδοσιακή, είσαι στο σωστό μέρος!

Η φήμη της βραβευμένης, παραδοσιακής ταβέρνας Μουσικός έφτασε σε όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού μας, γιατί η κουζίνα του σέβεται την παράδοση του τόπου μας και θυμίζει στους νεότερους τη νοστιμιά και την πρωτοτυπία της! Γι’ αυτό, όλοι οι καλοφαγάδες έρχονται στον όμορφο και φιλόξενο χώρο της για να απολαύσουν τους νόστιμους μεζέδες και τα εποχικά της πιάτα, στις πιο λογικές τιμές και πάντα με το ζεστό καλωσόρισμα των ιδιοκτητών της.

INFO
(23828833) Κυριάκου Μάτση 6, Σωτήρα, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Σ 18.30-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close