Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Λευκωσία μόλις απέκτησε ένα από τα πιο όμορφα κτήματα γάμου

Αν βρίσκεται στην αναζήτηση για το τέλειο κτήμα γάμου, οι πληροφορίες που ακολουθούν σίγουρα θα σε βοηθήσουν

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2020

H νέα πρόταση στη Λευκωσία είναι ένα μοναδικό κτήμα! Ένας ειδυλλιακός χώρος με ιδιαίτερες πινελιές από το πράσινο που το περιβάλλει, έτοιμος να φιλοξενήσεις τις πιο ευτυχισμένες σας στιγμές! 

Στο πιο γραφικό και δροσερό σημείο, λίγα μόλις λεπτά μακριά από την πόλη, στον Αναλυόντα, το Κτήμα Όασις, προσφέρει έναν ιδανικό και άκρως ρομαντικό χώρο, διαθέσιμο να φιλοξενήσει κάθε είδους κοινωνική σας εκδήλωση, τον αρραβώνα, το γάμο, τη βάπτιση του παιδιού ή το πάρτι σας.

Πιο συγκεκριμένα το Κτήμα Όασις βρίσκεται κοντά στο όμορφο χωριό Αναλύοντας, μόλις 12 λεπτά από τη Λευκωσία, στο κέντρο ενός μεγαλοπρεπούς τοπίου, γεμάτο με δέντρα και πανέμορφους κήπους 17.000 τετραγωνικών μέτρων, που το καθιστά ιδανικό μέρος για γάμο, βάπτιση ή άλλη εκδήλωση.

Ο υπαίθριος χώρος του μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 800 καλεσμένους για φαγητό, ενώ ο εσωτερικός χώρος πάνω από 500 καλεσμένους και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές, για την τόσο ξεχωριστή για σας ημέρα.

Η προσωπικότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το εκλεπτυσμένο ύφος συναντώνται στο μαγευτικό σκηνικό, με τους αναπαυτικούς χώρους, με τις αιωνόβιες ελιές, την εντυπωσιακή πισίνα και τους πανέμορφους κύπους, στο Κτήμα Όασις.

Το Κτήμα έχει τις δυνατότητες και την υποδομή να αναλάβει κάθε είδους εκδήλωση, δεξιώσεις γάμου, βαπτίσεων, επαγγελματικά events, business meetings, σεμινάρια, επιδείξεις μόδας, καλλιτεχνικά Gala, parties κ.ά.

Ο γάμος σας στο Κτήμα Όασις θα είναι ένα ονειρμένο γεγονός! 

Καλέστε σήμερα στο 99632093 και κλείστε το ραντεβού σας για να γνωρίσετε από κοντά το χώρο που υπόσχεται να ξεπεράσει τις δικές σας προσδοκίες. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close