Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο όμορφος κήπος με τα πιο νόστιμα μεζεδάκια, ανοίγει απόψε τις πόρτες του

Εδώ θα πηγαίνουμε για μεζεδάκια με την παρέα

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2020

Στη Λευκωσία υπάρχει ένας κήπος μαγικός. Μια όμορφη διαδρομή εντός των τειχών θα σε οδηγήσει στην ιστορική γειτονιά της Χρυσαλινιώτισσας, όπου στον κήπο της θα μπορεί κάποιος να βρει ένα μέρος που κρύβει μέσα του τις πιο νόστιμες γεύσεις που μπορείς να φανταστείς.

Από τις 18.00 οι πόρτες του Κήπου της Χρυσαλινιώτισσας είναι ανοιχτές και σου σερβίρουν νόστιμα πιάτα. Μπορείς να απολαύσεις τον πλούσιο μεζέ της, ή να επιλέξεις είδη σχάρας και για τους βιαστικούς... ιδανικά όλα στην πίτα.

Ακόμα στο τραπέζι σου θα φτάσουν κρύα και ζεστά ορεκτικά με έμφαση στην ποιότητα. Στο μενού ωστόσο θα βρεις μισές μερίδες για τους λιτοδίαιτους αλλά και μεζεδάκια για τους χορτοφάγους.

Η απόλαυση ολοκληρώνεται με παραδοσιακό μαχαλεπί... Τα τραπέζια μυρίζουν τριαντάφυλλο και τα σπιτικά κυπριακά γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα από τον παλαιότερο 'Σιέφη' της ταβερνούλας, τον κ. Σάββα, ευφραίνουν τον ουρανίσκο σου!

Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει άπλετος χώρος για παιχνίδι και για τους μεγάλους ξεγνοιασιά.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι το επαγγελματικό, το οποία έχει πλέον ως αποστολή του να μας χαρίσει τις όμορφες στιγμές που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι, πάντα με την απαραίτητη ασφάλεια που επιβάλλει η νέα πραγματικότητα.

Έφτασε ξανά η στιγμή, λοιπόν, να δώσουμε ραντεβού εκεί, στον πιο όμορφο κι ατμοσφαιρικό κήπο της πόλης, σε ένα από τα αγαπημένα μας στέκια, στον Κήπο της Χρυσαλινιώτισσας. Να απολαύσουμε νοστιμιές στο τραπέζι, να πιούμε κρασιά και παγωμένη μπίρα, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα που τόσο μας έλειψαν.

Από την Τετάρτη 27 Μαΐου, θα ταξιδεύουμε στις γεύσεις και στην παράδοση, με ποιότητα και ποσότητα.

Η ταβέρνα θα λειτουργεί καθημερινά και Σ/Κ απο τις 18:00.
Για κρατήσεις στα τηλ. 99558654, 22343447.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close