Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μόλις άνοιξε ένας κήπος φτιαγμένος για καφέ

Μοναδικό και ξεχωριστό, σε περιμένει για απογευματινό καφέ

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2020

Ένα νέο ξεκίνημα κάνουν τα Caffè Nero, καλωσορίζοντας το δέκατο έβδομο τους μέλος, που άνοιξε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου.

Εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική και τη φυσική ομορφιά του ιστορικού κτιρίου, τα Caffè Nero έχουν δημιουργήσει ένα κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ, ροφήματα, deli σάντουιτς και άλλες λιχουδιές, παρέα με τους φίλους και την οικογένειά σας. 

Μοναδικό και ξεχωριστό του χαρακτηριστικό ο εξωτερικός του χώρος ο οποίος έχει ταιριάξει με τον καλύτερο τρόπο στην καταπράσινη αυλή του Παλαιού Δημαρχείου Στροβόλου. Οι τεράστιες ομπρέλες προσφέρουν δροσιά κάνοντας το Caffè Nero Στροβόλου το τέλειο στέκι για τις καλοκαιρινές μέρες στη Λευκωσία.

Ιδανικό για σαββατοκυριακάτικες βόλτες με την οικογένεια, για ένα απογευματινό καφέ μετά τη δουλειά, καθώς και για την παρέα που απλά θέλει να περάσει ευχάριστα, απολαμβάνοντας ποιοτικό καφέ από τo πολυβραβευμένο χαρμάνι των Caffè Nero. 

Ο πιο ωραίος συνδυασμός… χαλαρές στιγμές στον κήπο, απολαμβάνοντας παγωμένο καφέ ή ένα από τα λαχταριστά fruit boosters, όλα φτιαγμένα από τα έμπειρα χέρια των μπαρίστας.

Φιλικό για τα παιδιά, εύκολα προσβάσιμο με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες, το μενού, τη φιλοσοφία αλλά και για να ενημερώνεστε για τα νέα των Caffè Nero, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.caffenero.com.cy ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close