News , Guide

Ποια ξενοδοχεία της Πάφου θα ανοίξουν;

Όλα όσα αναφέρει οπρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2020

Ακολούθως  ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η λειτουργία των ξενοδοχείων και το λειτουργικό κόστος. Επεσήμανε δε, πως το πιο μεγάλο κομμάτι του λειτουργικού κόστους είναι το εργατικό δυναμικό των ξενοδοχείων αλλά και να γνωστοποιηθούν τα προγράμματα που θα επιτρέψουν στην εργοδότηση του κόσμου. Είναι είπε και άλλα λειτουργικά κόστη που είναι σημαντικά όπως η ενέργεια κλπ.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως ενδεχομένως τα ξενοδοχεία να ανοίξουν κλιμακωτά, σημειώνοντας πως όσο κτίζεται κατά την έκφραση του η ζήτηση και η πληρότητα, θα ανοίγουν άλλα. Ελπίζω είπε, να μπορέσουμε να ανοίξουμε ποικιλία ξενοδοχείων ώστε να διαθέσουμε στην αγορά ξενοδοχεία τριών αστέρων, τεσσάρων αστέρων , τουριστικά χωριά και τα λοιπά, συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε δε, πως είναι σημαντικό να μπορέσουν να προσφέρουν στον καταναλωτή την επιλογή, ούτως ώστε και ο τουριστικός πράκτορας, να μπορεί να να διαθέτει ένα πλούσιο τουριστικό προϊόν όχι σε αριθμό ξενοδοχείων αλλά σε τύπο ξενοδοχείων.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου ανέφερε πως είναι εξίσου πολύ σημαντικό εάν καταφέρουν να λειτουργήσουν πιο σύντομα παρά πιο αργά, τότε αυτό θα βοηθήσει στην πιο γρήγορη ανάπτυξη της πληρότητας των ξενοδοχείων.

Αναμένουμε συνέχισε και το πρωτόκολλο υγείας που θα τους δοθεί για να έχουν μια τελική θέση του Υπουργείου σε ότι αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ξενοδοχείων. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να οργανώσουν το προσωπικό τους ώστε να λειτουργήσει με ασφάλεια αλλά και να παρέχεται ασφάλεια στους πελάτες .

Ο κ. Μιχαηλίδης εκτίμησε ακόμη πως τα ξενοδοχεία φέτος θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον τουρίστα γιατί αυτά, όπως είπε, διαθέτουν το εργατικό δυναμικό και την οργάνωση, αλλά  ασφάλεια υγείας.

Εκτίμησε ωστόσο πως η “αρχή “θα είναι πολύ δύσκολη προσθέτοντας πως ο Ιούνιος θα είναι πάρα πολύ δύσκολος. Δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο κάποιες ξενοδοχειακές μονάδες να ανοίξουν μέσα στον Ιούνιο και να στηριχθούν στον εγχώριο τουρισμό.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close