Wine Guide , Εστιατόρια

Quiz: Εσύ πόσα ξέρεις για το Οινοποιείο Βλασίδη; Παίξε και κέρδισε!

Το Οινοποιείο Βλασίδη βάζει το κρασί. Εσύ απλά απάντησε σωστά στο quiz! ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2020

Το Οινοποιείο Bλασίδη βρίσκεται στα κρασοχώρια Λεμεσού, στο Κοιλάνι και έχει κερδίσει επάξια μια από τις κορυφαίες θέσεις στον κυπριακό οινικό χάρτη.

Ο ιδιοκτήτης του, ο Σοφοκλής Βλασίδης, ανήσυχος, επίμονα μεθοδικός, με συνέπεια στη δουλειά του, δημιούργησε ένα πρωτοποριακό οινοποιείο στο αμπελοτόπι Κολώνη με σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, χωροθετημένο σε μία έκταση ογδόντα στρεμμάτων, ανάμεσα στους ιδιόκτητους γραμμικούς αμπελώνες του.

Αν, λοιπόν, είσαι ο τύπος που λατρεύει το κρασί, τα αρώματα και τις γεύσεις του, ξέρεις τι σημαίνει γηγενείς ποικιλίες και εσοδείες... πρέπει να απαντήσεις στο πιο κάτω ενδιαφέρον κουίζ γνώσεων από το οποίο θα κερδίσεις οινικές γνώσεις αλλά και... κρασιά.

Επισκέψου την ιστοσελίδα https://vlassideswinery.com/, συνέλεξε πληροφορίες και απάντησε σωστά στις ερωτήσεις του ερωτηματολογίου που δημιούργησαν, για να διεκδικήσεις κρασιά Βλασίδη περιορισμένης έκδοσης, τα οποία είναι προς πώληση μόνο στο Οινοποιείο.

Η κλήρωση θα αναδείξει 10 τυχερούς οινόφιλους. Ο καθένας θα κερδίσει ένα κιβώτιο των 6, αξίας περίπου €75, το οποίο περιλαμβάνει 3 φιάλες από τη σειρά Δοκιμές, 1 Opus Artis -το κορυφαίο κρασί του Οινοποιείου-, 1 Oroman και 1 Alates. Οι δύο τελευταίες ετικέτες αποτελούν κρασιά που μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησαν!

Δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό μέχρι και τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου, 2020.

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close