Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο στο βουνό, σε περιμένει για ένα μοναδικό καλοκαίρι

Το εντυπωσιακό Casale Panayiotis, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2020

Το έχεις ακούσει σίγουρα. Ίσως να το έχεις επισκεφτεί κιόλας, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Ίσως και να προγραμματίζεις mini διακοπές εκεί. Ίσως να βρίσκεται στο πρόγραμμά σου, στη want to do λίστα σου.

Ό,τι και να ισχύει από τα πιο πάνω, το Casale Panayiotis, αποτελεί ένα κατάλυμα ιδανικό για διακοπές όλο το χρόνο. Και ειδικά φέτος, που τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά! Εξ ου και η ανακοίνωση της επιστροφής του, μας έκανε πολύ χαρούμενους.

Σημείωσε την ημερομηνία και κάνε την κράτησή σου: 19 Ιουνίου 2020.

Είναι ένας "επίγειος παράδεισος", ο οποίος μάλιστα βρίσκεται σε ένα από τα πιο γραφικά και καταπράσινα χωριά της Κύπρου, στον Καλοπαναγιώτη. 

Το Casale Panayiotis, που το όνομά του το πήρε από τη λέξη σπίτι στα ιταλικά και από το όνομα του ιδιόκτητη βρίσκεται ακριβώς απέναντί από μία από τις πιο γνωστές εκκλησίες του νησιού μας από την Μονή του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή. Αμέσως με την άφιξή σου αντιλαμβάνεσαι ότι εδώ θα έχεις όλες τις ανέσεις για να περάσεις όμορφες εναλλακτικές διακοπές.

Η καινοτομία αυτού του ξενοδοχειακού συγκροτήματος είναι ότι οι ξενώνες του βρίσκονται σε όλη την έκταση του χωριού αφού πρόκειται για αναπαλαιωμένα σπίτια κατοίκων. Ωστόσο όλα είναι πολύ κοντά στα εστιατόρια του Casale Panayiotis αλλά και στο Κέντρο Ευεξίας Myrianthousa Spa, ένα μοναδικό σπα για το οποίο μπορούν να υπερηφανεύονται. Οι παραδοσιακοί ξενώνες του Casale Panayiotis περιλαμβάνουν δωμάτια τύπου στούντιο, ενός υπνοδωματίου, δύο υπνοδωματίων αλλά και μεζονέτες. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο διαφορετικά διατηρώντας τα κυπριακά παραδοσιακά στοιχεία των σπιτιών ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένα κλιματισμό, τηλεόραση, DVD-CD Player, mini bar ενώ σε μερικά δωμάτια υπάρχει υδρομασάζ και μοναδική θέα!

Αν προσθέσεις σε όλα αυτά και τα εστιατόρια του Casale Panayiotis, έχεις την τέλεια αφορμή για να κλείσεις διανομή, να απολαύσεις το μοναδικό χωριό και να περάσεις υπέροχα, με το ταίρι ή την οικογένειά σου!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close