Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα μοναδικό all day spot, σε περιμένει για υπέροχες καλοκαιρινές μέρες και νύχτες

Ένα από τα νόστιμα all day μαγαζιά του νησιού μας, επέστρεψε και σε περιμένει

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2020

Το Fiesta Bar & Grill, είναι τοποθετημένο σε μία από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Πάφου, στην τουριστική καρδιά του Avanti Village Plaza.

Διαθέτει υπέροχη και άκρως χαλαρή ατμόσφαιρα, νόστιμη κουζίνα, εύγευστα ποτά και φιλόξενο περιβάλλον του... και θα σου χαρίσει την απόλυτη ανάσα δροσιάς και ξεγνοιασιάς που αποζητάς το καλοκαίρι στο κέντρο της πόλης. 

Είναι ιδανικός προορισμός από νωρίς το πρωί για καφέ μέχρι αργά το βράδυ. Εδώ θα χαλαρώσεις, θα απολαύσεις τα νόστιμα πιάτα που ετοιμάζει η καλά οργανωμένη κουζίνα του και θα δροσιστείς με ένα από τα εξωτικά cocktail που φτιάχνει το μπαρ του.

Στο Fiesta Bar & Grill θα βρεις ένα υπέροχο μενού, με πολύ προσεγμένες επιλογές, το οποίο περιλαμβάνει πιάτα και γεύσεις από όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, η διεθνής κάρτα μενού του δίνει την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν το φαγητό που επιθυμούν.

Κάνε κράτηση!
Το Fiesta Bar & Grill, διαθέτει μία μοναδική βεράντα, η οποία ακολουθεί όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, ώστε οι θαμώνες του να μπορούν να δοκιμάσουν τα φανταστικά του cocktail και τα νόστιμα πιάτα του, απολαμβάνοντας συνάμα μια απαράμιλλη εμπειρία χαλάρωσης.

(26913341) Λεωφ. Ποσειδώνος, Avanti Village Plaza, Κάτω Πάφος. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close