Eating News , Εστιατόρια

Μία ωραία αυλή, κρυμμένη στην παλιά Λευκωσία, σε υποδέχεται ξανά

Πάμε για καφέ και ανάγνωση, στηνπιο ωραία αυλή της παλιάς Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2020

Τα δύσκολα πέρασαν. Το αγαπημένο Βιβλιοπωλείον-Καφεαναγνωστήριον «Έρμα» επιστρέφει, με όρεξη και διάθεση να ξεπεράσει όλα τα κακά των προηγούμενων εβδομάδων.

"Με τη συντροφιά των βιβλίων και την ανοιξιάτικη αυλή, στην εντός των τειχών μαθημένη στα δύσκολα Λευκωσία, θα αφήσουμε μαζί το κακό στο παρελθόν και θα προχωρήσουμε πιο υποψιασμένοι και πάντα σε εγρήγορση. Δεν σας αφήσαμε. Το διαδικτυακό μας στέκι (www.toerma.com) έγινε η επικοινωνία μας, όλες τούτες τις μέρες των περιορισμών και θα συνεχίσει να είναι κοντά σας. Μαζί ξανά: Η 21η Μαΐου θα γίνει ο βατήρας, που μαζί με τους ποιητές και τους λογοτέχνες, θα μας οδηγήσει σε καλύτερες μέρες.

Ανταμώνουμε ξανά, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, που θα μας βοηθήσουν να τα αφήσουμε όλα πίσω. Εκεί. Στην παλιά Λευκωσία, μες στα γιασεμιά που αρνούνται να παραχωρήσουν το παρελθόν, το παρόν και μέλλον τους. Στο «Έρμα». Καλή αντάμωση. Στις 21 Μαΐου, από το πρωί και με το καθημερινό μας ωράριο. Θα το ξεπεράσουμε.

Από την Πέμπτη 21 Μαΐου, με το καθημερινό του ωράριο, το «Έρμα» σας περιμένει στην πιο ωραία αυλή της παλιάς Λευκωσίας. Οι μυρωδιές της άνοιξης θα συντηρηθούν το καλοκαίρι, ώστε να ανακτήσουμε όσα μας πήρε ο χρόνος της πανδημίας. Με τα ηνία στα δεκάδες βιβλία του βιβλιοπωλείου, ωραίες βραδιές θα συνοδέψουν τη φωτεινή αυλή. 


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close