Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Οι απίθανες σουίτες που πρέπει να ανακαλύψεις το φετινό καλοκαίρι

Αυτές οι σουίτες… μοιάζουν να τα έχουν όλα και είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2020

Λίγα καταλύματα είναι τόσο μακριά και συνάμα τόσο κοντά στις πιο γνωστές και τουριστικά ανεπτυγμένες περιοχές του νησιού μας, όσο αυτά που σου προτείνουμε σήμερα… 

Αυτές οι σουίτες… μοιάζουν να τα έχουν όλα και είναι τόσο εντυπωσιακές, που σίγουρα το μόνο που μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς είναι «επίγειος παράδεισος».

Και ειδικά το φετινό καλοκαίρι, αυτή η επιλογή φαντάζει ιδανική, μίας και οι περισσότεροι από μας αναζητούμε μέρη ήρεμα, μακριά από την πολυκοσμία και την κοσμοσυρροή.

Ο λόγος για τις Elya Beach Suites στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, ένα μοναδικό σύμπλεγμα με Beach Suites, που θα σου χαρίσουν αξέχαστες διακοπές με την οικογένεια ή και με φίλους.

Βρίσκονται σε μία ιδιωτική, απομονωμένη τοποθεσία, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, λαμβάνοντας μάλιστα όλα τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις που απαιτούνται. 

Αρχικά θα σε εντυπωσιάσει η τοποθεσία τους, μιας και είναι χτισμένες ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, και σχεδιασμένες ειδικά για να προσφέρουν ήσυχες και χαλαρωτικές διακοπές με όλες τις ανέσεις...

Η δε μεγάλη πισίνα θα χαρίσει στις διακοπές σου την απαραίτητη δροσιά και είναι ιδανική τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. 

Όλο το συγκρότημα κατοικιών είναι κτισμένο μέσα σε κήπο, διαθέτει άμεση πρόσβαση σε μια αποκλειστική παραλία με καθαρή και ήρεμη θάλασσα, ενώ στο beach bar, που δεσπόζει δίπλα στην παραλία, θα περάσεις τις καλύτερες στιγμές της μέρας.
Σημείωσε ότι όλοι οι χώροι είναι ανακαινισμένοι, και παρέχουν ανέσεις, όπως μπάρμπεκιου, ευρύχωρη αυλή, beach volley, δωρεάν Wi-Fi κ.ά.

Πρόκειται για οκτώ κατοικίες των τριών υπνοδωματίων (μέγιστος αριθμός έξι άτομα), μια κατοικία δύο υπνοδωματίων (για τέσσερα άτομα) και ένα beach apartment ενός υπνοδωματίου, που είναι κατάλληλο για ζευγάρια. Σε κάποια σπιτάκια υπάρχουν, επίσης, τζάκια για τον χειμώνα! Όλα τα σπιτάκια έχουν θέα στη θάλασσα και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες για προετοιμασία γευμάτων, ιδιωτικά μπάνια, κλιματισμό, καθιστικό, τραπεζαρία, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πλυντήριο ρούχων και μεγάλες βεράντες, που ανοίγουν προς τον κήπο και τη θάλασσα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στο 24817305 και στο booking@elyabeachsuites.com.
*Κάνε κράτηση για τις διακοπές σου και πάρε έκπτωση 15%.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close