Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό spot, για το οποίο θα (παρα)μιλούν όλοι

Το Jam, το νέο και πολύ εντυπωσιακό μαγαζί της Λεμεσού, ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 21Μαΐου

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2020

Λίγες μόνο ώρες πρωτού υποδεχθούμε στην πόλη το νέο της απόκτημα, ένα πολύ εντυπωσιακό bar-restaurant, το οποίο αποτελεί μέρος του επίσης νέου city hotel της Λεμεσού, του Old Port Hotel, που βρίσκεται λίγα μόλις βήματα από τις ζωντανές συνοικίες της πόλης, το Παλιό Λιμάνι, το Μεσαιωνικό Κάστρο και τον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, εμείς του ρίχνουμε μερικές κλεφτές ματιές! 

Ο λόγος για το Jam, το restaurant-bar που μας υπόσχεται μία πραγματικά νόστιμη εμπειρία.

Θα υπηρετεί κατά βάση τη μεσογειακή κουζίνα.

Θα λειτουργεί από το πρωί για καφέ, ακολούθως θα σερβίρει brunch, μεσημεριανό και dinner με πιο γκουρμέ πιάτα για το βράδυ! Με άλλα λόγια θα σου φτιάχνει από burger, pasta, σαλάτες, sandwich, healthy επιλογές, pankaces, και αβγά μέχρι και foie gras. Στα συν πρόσθεσε ότι στο μενού του θα έχει και vegan επιλογές, ικανοποιώντας κάθε ουρανίσκο!

Ρίχνοντας μάλιστα μερικές κλεφτές ματιές στο χώρο, είδαμε ένα σκηνικό εντυπωσιακό, με λουλουδάτο wallpaper στον τοίχο, άπλετο ξύλο, υπέροχο φωτισμό και τραπεζάκια στον πεζόδρομο, τα οποία είναι ήδη έτοιμα να σε υποδεχθούν (έως ότου τα μέτρα επιτρέψουν και τη λειτουργία τού εσωτερικού του χώρου).

Το μαγαζί θα λειτουργεί (προσωρινά μέχρι την άρση των μέτρων) καθημερινά από τις 10:30 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ (εκτός Τρίτης) και καλό θα ήταν να κάνεις και μία κράτηση!

Το opening λοιπόν που περιμέναμε πώς και πώς εδώ και μήνες, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού το κράτησε μακριά μας, μόλις ανακοινώθηκε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το δοκιμάσουμε και θα επανέλθουμε! 

(25353209) Δημήτρη Μητρόπουλου 7-9, Λεμεσός. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close