Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Οι 5 νοστιμιές που θα σε κάνουν να παραληρείς αυτό το καλοκαίρι

Απόλαυση δίχως τελειωμό!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2020

5 πολύ ιδιαίτερα γλυκά και όχι μόνο που ήρθαν για να κλέψουν την καρδιά μας. 

 

  Rainbow Dust:  Πολύχρωμο και νόστιμο milkshake μ ε παγωτό! 
To δημοφιλές θεσσαλονικιώτικο μαγαζί, με το θρυλικό μ πουγατσάν θα το βρεις σ’ έναν όμορφο χώρο στον παραλιακό της Κάτω Πάφου. Σαλάτες, burger, κρουασάν, τα ξακουστά pancake και το αγαπημένο μπουγατσάν (δικής του παραγωγής και εμπνεύσεως) είναι σε πρώτη ζήτηση.   Το αγαπημένο λοιπόν brunch spot Estrella Pafos φτιάχνει και signature milkshake με την ονομασία Rainbow Dust, το οποίο περιλαμβάνεται στις νέες προσθήκες του καλοακιρινού μενού. Κι όπως θα δεις και από τη φωτογραφία είναι βαμμένο σε παλ αποχρώσεις, με χρωματιστά candies γύρω από το ποτήρι και χρωματιστά marshmallows στην κορυφή. Ένα λαχταριστός πειρασμός στο ποτήρι! 
 (26221081) Λεοφώρος Ποσειδώνος 23, Πάφος

     

Nutella Oreo Burger
Στο πολυβραβευμένο Moondog's μέχρι σήμερα πηγαίναμε για τη λίστα με τις μπύρες του, που είναι πραγματικά εντυπωσιακή, οι οποίες μάλιστα συνδυάζονται ιδανικά με τα πιάτα του μενού του! Από τότε δε που λάνσαρε το νέο ολοκαίνουργιο μενού φαγητών με την ανανεωμένη λίστα με τις 175 και πλέον μπύρες του, είμαστε διπλά χαρούμενοι. Ανακαλύπτοντας όμως έναν ακόμα "θησαυρό" στο νέο του μενού, ενθουσιαστήκαμε ακόμα περισσότερο! Στο σχεδιασμένο μοναδικά νέο μενού του Moondog's, θα βρεις το ολοκαίνουργιο Nutella Oreo Burger. Ένα "Μπιφτέκι" από παγωτό Oreo μέσα σε παντεσπάνι από άρωμα βανίλιας και σοκολάτα Nutella! Ένα Burger που ίσως δεν το ξανά δοκιμάσατε πουθενά!
(70006300) Μυκηνών 7, Λευκωσία.
 

Παγωτό με αληθινά λουλούδια
Όλοι αγαπάμε το παγωτό και ακόμα πιο πολύ το αναζητούμε το καλοκαίρι για να δροσιστούμε. Τι θα έκανες όμως αν σου έλεγα πως ένα καφέ στη Λεμεσό, το Uluwatu, δημιούργησε κάτι πρωτότυπο για τα κυπριακά δεδομένα. Πρόκειται λοιπόν για το παγωτό με πραγματικά λουλούδια. Ναι, σωστά διάβασες. Το κλασικό παγωτό σε ξυλάκι λοιπόν σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή με βρώσιμα λουλούδια.
(25222191) Ανεξαρτησίας 10, Λεμεσός. 

Παγωτό Profiterole
Με τη θερμοκρασία στα ύψη το παγωτό εννοείται πως έχει την τιμητική του, μιας και όχι μόνο γλυκαίνει αλλά δροσίζει κιόλας τον ουρανίσκο μας. Γι᾽ αυτό και εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε την πιο νόστιμη και λαχταριστή λιχουδιά παγωτού. Choux με παγωτό! Το Gelato Mio στη Λεμεσό που εξειδικεύεται στο homemade παγωτό, σου φτιάχνει τραγανά κομμάτια choux με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας μέσα σε λαχταριστό παγωτό κρέμας πατισερί! Δεν μπορούμε να φανταστούμε πιο νόστιμη λιχουδιά παγωτού.
(25 001365) Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός.

Παγωτίνια
Υποδεχόμαστε το φετινό καλοκαίρι με παγωτίνια! Φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά, σε λαχταριστές γεύσεις... Θα τα βρεις στο Μπλε Αβοκάντο στο Παραλίμνι.
(23 740644) 1η Απριλίου 210, Παραλίμνι. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close