Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Success Story: Ο Πανίκος, η Τασούλα και η θρυλική ψησταριά της πρωτεύουσας

Η ιστορία του Κομήτη, που άφησε το στίγμα του στηΛευκωσία με τα ψητά του κοτόπουλα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2020

Χάρη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, αλλά και χάρη στην εκλεκτή ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση, η  Ψησταριά Κομήτης μπορεί να συνεχίζει σήμερα με την δεύτερη γενιά της οικογένειας! Ας μάθουμε όμως την ιστορία τους... 

Το 1985 έγινε η αρχή από τους Πανίκο και Τασούλα Νεοφύτου. Δύο νέους ανθρώπους τότε, που συνέδεσαν το όνομα και τις ζωές τους με την ψησταριά της Παλλουριώτισσας. Η σχέση που αναπτύχθηκε με τους πελάτες, ξεπέρασε τα όρια της πελατειακής σχέσης και έγινε σχέση φιλίας, αλληλοϋποστήριξης και φροντίδας. 
 
H Τασούλα Νεοφύτου, η οποία συνεχίζει να διευθύνει την κουζίνα της ψησταριάς μάς ανέφερε ότι, "όσα χρόνια και να περάσουν θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα ξεχωριστά κοτόπουλα και τα σπιτικά φαγητά μας, πάντοτε με μεράκι και τα πιο αγνά και κυρίως εγχώρια υλικά. Ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου, είναι αυτό που μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε. Τώρα που την σκυτάλη της επιχείρησης πήραν τα παιδιά μας, βλέπουμε ότι πήραν την σκυτάλη των πελατών  και τα παιδιά και τα εγγόνια των πελατών μας. Έτσι κτίζεται μια σχέση αλληλοϋποστήριξης, σεβασμού που περνά από γενιά σε γενιά".

Σήμερα την ψησταριά διευθύνουν τα παιδιά της Τασούλας και του Πανίκου, ο Ματθαίος και ο Νεόφυτος, οι οποίοι πλαισίωσαν τους γονείς τους αρχικά, μαθαίνοντας τα μυστικά της δουλειάς και της επιτυχίας και τώρα προσπαθούν να επεκτείνουν τον κύκλο εργασιών τους με προσθήκες νέων μεθόδων εξυπηρέτησης των πελατών όπως κατ' οίκον διανομή και τηλεφωνική παραγγελία. Ο λόγος που αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε μια τέτοια προσθήκη πέραν από την πανδημία, που ανάγκασε όλο τον κόσμο να δει τις επιχειρήσεις του και την εξυπηρέτηση των πελατών του με άλλο τρόπο, ήταν και η από χρόνια απαίτηση των φίλων της ψησταριάς που πλέον πέρασε σε άλλο επίπεδο τις επιλογές του στο θέμα εξυπηρέτηση. Με την προσθήκη της κατ' οίκον διανομής μπορεί ο κάθε εργαζόμενος ή οικογενειάρχης με ένα απλό τηλεφώνημα να έχει στο σπίτι του σπιτικό φαγητό χωρίς κόπο και άγχος. 

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, τα παιδιά της οικογένειας πήραν αρκετές γνώσεις από τους γονείς τους, όμως για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας χρειάστηκε να εκπαιδευτούν περαιτέρω, λαμβάνοντας πανεπιστημιακή εκπαίδευση, ώστε, ως πτυχιούχοι μάγειρες πλέον να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρηση. Περαιτέρω, η νέα γενιά δηλώνει παρών σε σεμινάρια και εκθέσεις γαστρονομίας και μαγειρικής, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον της σίτισης. 

Έτσι η οικογένεια Νεοφύτου μπορεί να περηφανεύεται ότι η Ψησταριά Κομήτης είναι καθαρά μια οικογενειακή επιχείρηση και όχι μια απρόσωπη αλυσίδα ταχυφαγείων.

Ο Ματθαίος Νεοφύτου, ενισχύοντας τα λεγόμενα της μητέρας του μας ανέφερε ότι «στην ψησταριά μας δεν γίνονται ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα του φαγητού. Έχουμε αναβαθμίσει την προσφορά μας, προς τον κόσμο που μας προτιμά, εφαρμόζοντας όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, τόσο στην παρασκευή του φαγητού όσο και στην αποθήκευση των υλικών. Η καθημερινή επαφή με τον κόσμο που προτιμά τα φαγητά μας, μας δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές, για το πώς θα κινηθούμε, πώς θα διαμορφώσουμε το μενού μας, για να είμαστε πάντοτε επίκαιροι και κοντά στις απαιτήσεις, αυτούς που μας προτιμούν».

Πουλίου & Καποτά 25, Παλλουριώτισσα, 1035 Λευκωσία
Τηλ.: 22 433309
Website: http://www.komitis.net
Facebook: https://www.facebook.com/Komitispsistaria

Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά ανοικτά εκτός Δευτέρα από 10π.μ. μέχρι τις 7μ.μ. 
Ωράριο κατ’ οίκον διανομής 11π.μ. μέχρι τις 4μ.μ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close