Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

10 υπέροχα δωμάτια με πισίνα, για καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό!

10υπέροχα παραδοσιακά καταλύματα, με πισίνα στην ορεινή Κύπρο, για δροσερές καλοκαιρινές διακοπές

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2020

Ποιος είπε ότι η ύπαιθρος είναι ιδανική μόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Και ποιος είπε ότι ο αγροτουρισμός δεν συνδυάζεται με τις λέξεις καλοκαίρι-διακοπές-ήλιος-μπάνια;

Σε περίπτωση λοιπόν που προτιμάς τη γοητεία της φύσης και την ηρεμία της υπαίθρου και το να μείνεις σε ένα παραδοσιακό σπίτι στο χωριό σε δελεάζει, να σε ενημερώσω ότι ο αγροτουρισμός στην Κύπρο σού υπόσχεται υπέροχες και… πολύ δροσερές καλοκαιρινές διακοπές !

Άλλωστε, τα περισσότερα αγροτουριστικά καταλύματα αποτελούνται από παραδοσιακά χωριάτικα σπίτια που έχουν ανακαινιστεί. Διαθέτουν όλα σύγχρονη κουζίνα και μπάνιο. Είναι επιπλωμένα με ρουστίκ κομμάτια, ενώ η διακόσμησή τους κυριαρχείται από παραδοσιακά υφαντά. Τα περισσότερα σπίτια έχουν κήπο, όπου μπορείτε να χαρείτε απολαύσεις όπως φρέσκα λεμόνια και πορτοκάλια κατευθείαν από το δέντρο, ενώ πολλά διαθέτουν και πισίνα, για δροσερές βουτιές κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο της Κύπρου!

Απολαύστε την άνεση που σας προσφέρουν και σύντομα θα αισθανθείτε σαν στον σπίτι σας, ακόμα και στις διακοπές σας!

To Check In έψαξε και βρήκε για σας καταλύματα με πισίνα για να περάσετε καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό!

Casa Indy
Το αναπαλαιωμένο Casa Indy, στεγάζεται σε μια ιστορική διατηρητέα κατοικία που χρονολογείται από το 1850. Οι ιδιοκτήτες του, ένα πολύ φιλόξενο ζευγάρι, το αναπαλαίωσαν με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα, καταφέρνοντας να διατηρήσουν αλώβητα τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και τη δόξα του.  Μία μονοκατοικία ενός υπνοδωματίου εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και το αρχοντικό στυλ ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Διαθέτει κομψή, σύγχρονη επίπλωση, ένα άνετο τζάκι και ένα μεγάλο περιφραγμένο κήπο με πισίνα υπερχείλισης μαζί και μια υπαίθρια σάουνα. Όλα αυτά στο γραφικό χωριό Φασούλα της Λεμεσού (ένα χωριό μόλις σε απόσταση 7 περίπου χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Λεμεσού).
Πληρ. 99989868

Το σπίτι της Χλόης - Πάνω Ακουρδάλια
Το Chloe's House βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στο χωριό Πάνω Ακουρδάλια της Πάφου. Όλες οι μονάδες στο Chloe's είναι απλά διακοσμημένες με ξύλινα έπιπλα σε ζεστές αποχρώσεις. Περιλαμβάνουν όλες άρτια εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και ηλεκτρικό βραστήρα. Παρέχουν επίσης καθιστικό και τηλεόραση με DVD player. Ορισμένες μονάδες είναι εξοπλισμένες σιδερένια κρεβάτια με ουρανό. Το καλύτερο ωστόσο σημείο για να απολαύσεις τις διακοπές σου είναι δίπλα στην εξωτερική της πισίνα!
Πληρ. 26 952268 & Facebook.

RedBlueDoor
Το RedBlueDoor βρίσκεται στο χωριό Λεύκαρα και προσφέρει πλήρως εξοπλισμένες πέτρινες κατοικίες που συνδυάζουν παραδοσιακές και μοντέρνες λεπτομέρειες. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, ενώ ορισμένες βίλες περιλαμβάνουν επίσης εγκαταστάσεις σπα. Οι παραδοσιακές κατοικίες στο RedBlueDoor είναι διακοσμημένες σε φωτεινές αποχρώσεις και διαθέτουν μοντέρνα επίπλωση. Επίσης είναι κλιματιζόμενες και εξοπλισμένες με άρτια εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία. Το ευρύχωρο καθιστικό περιλαμβάνει άνετους καναπέδες, παραδοσιακά χαλιά και δορυφορική τηλεόραση.
Ορισμένες κατοικίες προσφέρουν ιδιωτική πισίνα με όμορφη επιπλωμένη βεράντα. Ναι, η αυλή έχει μια πανέμορφη πισίνα, ενώ το Red Door δωμάτιο σάουνα και υδρομασάζ.
Mάθε περισσότερα, εδώ.

Palatakia
Το Palatakia είναι ένα από τα πιο όμορφα αγροτουριστικά καταλύματα. Στεγάζονται σ' ένα κτήριο 300 ετών και συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις. Βρίσκονται στο γραφικό χωριό Κάτω Δρυς της επαρχίας Λάρνακας. Τα δωμάτια, οι σουίτες και τα στούντιο στο Palatakia είναι παραδοσιακά διακοσμημένα με ξύλινα δοκάρια στην οροφή και μαρμάρινα δάπεδα, ενώ διαθέτουν μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και κλιματισμό. Ορισμένες μονάδες περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων και φούρνο. Σε ορισμένες μονάδες υπάρχει μια μπανιέρα-υδρομασάζ και τζάκι σε άλλες. Το καλύτερο ωστόσο, είναι ότι προσφέρουν μια εξωτερική πισίνα, δίπλα σ' ένα εστιατόριο και ένα μπαρ, που θα σε καταπλήξουν. Σημείωσε, τέλος, ότι σ' όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99676210 & 99934807
info@palatakia.com/ www.palatakia.com
Μάθε περισσότερα, εδώ.

Apokryfo
Το Apokryfo είναι ένας πετρόχτιστος ξενώνας που βρίσκεται στην άκρη του γραφικού χωριού του Λόφου, στους πρόποδες του Ολύμπου και προσφέρει boutique καταλύματα. Διαθέτει ένα παραδοσιακό εστιατόριο, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με σάουνα και χαμάμ.
Τα δωμάτια, τα στούντιο και οι εξοχικές κατοικίες στο Apokryfo Traditional Guesthouse είναι όμορφα διακοσμημένα και κλιματιζόμενα. Περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση, DVD/CD player και δωρεάν Wi-Fi. Κάποια από τα δωμάτια παρέχουν τζάκι και άλλα έχουν ιδιωτικές αυλές. Το Agrino Restaurant σερβίρει κυπριακή κουζίνα. Το καλοκαίρι οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν στη βεράντα του τελευταίου ορόφου με θέα στο χωριό ή στην αυλή δίπλα στην πισίνα, που χαρίζει σε όλους στιγμές δροσιάς! Οι άλλες υπηρεσίες αφορούν σε μασάζ και θεραπείες ομορφιάς κατόπιν αιτήματος, μια πλήρης βιβλιοθήκη με επιτραπέζια παιχνίδια και DVD, καθώς και χάρτες πεζοπορίας για τη γύρω περιοχή.
Πληρ. 25813777, 96475530.

Paradisos Hills
Το Paradisos Hills Hotel είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του! Ένας παράδεισος μέσα στη φύση! Ένα ήσυχο ξενοδοχείο στο χωριό Λυσός της επαρχίας Πάφου, που χαρίζει μια μοναδική εμπειρία διακοπών, προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία. Αυτή η παραδοσιακή, κυπριακή, πέτρινη κατοικία βρίσκεται στην άκρη ενός δάσους και προσφέρει ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στο όρος Τρόοδος και στη Μεσόγειο Θάλασσα. Διαθέτει εξωτερική πισίνα και γαλήνιο κήπο, που θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Στην πανοραμική βεράντα μπορείτε να δοκιμάσετε κυπριακή και διεθνή κουζίνα, ενώ υπάρχει και καλά εξοπλισμένο μπαρ για ποτό μετά το γεύμα. Υπάρχει δυνατότητα οργάνωσης μαθημάτων μαγειρικής με επιπλέον χρέωση.
Πληρ. 26322287.

Το Σπίτι της Δανάης
Στο χωριό Τόχνη και πολύ κοντά στο Governor's Beach θα βρεις τα διαμερίσματα του Danae House, έναν ξενώνα που βρίσκεται σε ένα παραδοσιακό πέτρινο σπίτι, με καταπράσινους κήπους και εξωτερική πισίνα. Προσφέρει διαμερίσματα με πλήρως εξοπλισμένη, μικρή κουζίνα, καθώς και βεράντα με πανοραμική θέα στην Κύπρο. Ακόμα τα διαμερίσματα διαθέτουν απλή επίπλωση και ρουστίκ διακόσμηση. Οι κουζίνες είναι εξοπλισμένες με ψυγείο και καφετιέρα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι. Παρέχεται επίσης δωρεάν Wi-Fi. Το πρωί, το Danae σερβίρει ευρωπαϊκό πρωινό. Στην ταβέρνα Τόχνη, η οποία διαθέτει βεράντα, μπορείτε να απολαύσετε κουμανταρία (είδος κρασιού) και παραδοσιακές σπεσιαλιτέ της Μεσογείου.
Πληρ. 24332998.

Το Παλατάκι της Βασιλικής
Στον Καλοπαναγιώτη έχεις πολλούς λόγους για να πας ολόχορνα. Τώρα εμείς σού δίνουμε άλλον έναν για να βρεθείς αυτήν την εποχή στο χωριό. Αυτός δεν είναι άλλος από το εν λόγω κατάλυμα Το Παλατάκι της Βασιλικής. Το Vasilikis House προσφέρει εξωτερική πισίνα με ξαπλώστρες και καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων. Κάθε κατοικία έχει θέα στο βουνό και την πισίνα. Επίσης, παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Ακόμα όλες οι κατοικίες διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, υδρομασάζ και κλιματισμό. Περιλαμβάνουν επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο και μαγειρικά σκεύη και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης και παντόφλες. Στο Vasilikis House όπως κατάλαβες θα περάσεις υπέροχα τις διακοπές σου, σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα χωριά!
Πληρ. 70 000099/www.palatakivasilikis.com

Piskopos House
Στο χωριό της Επισκοπής Πάφου, το Piskopos House είναι ένα κατάλυμα 2 υπνοδωματίων. Βρίσκεται μέσα σε έναν κήπο με εσπεριδοειδή δέντρα και λουλούδια και διαθέτει ιδιωτική πισίνα, τζάκι και δωρεάν Wi-Fi. Προσφέρει θέα στο παραδοσιακό χωριό και στα βουνά του Τροόδους.
Το Piskopos House είναι διακοσμημένο σε ρομαντικό στιλ, με σιδερένια κρεβάτια και τοπικά χειροτεχνήματα, και περιλαμβάνει κουζίνα με τραπεζαρία, φούρνο και ψυγείο. Το σαλόνι διαθέτει καναπέ, δορυφορική τηλεόραση LCD και DVD player. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη βεράντα με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες, απολαμβάνοντας τη θέα στο καταπράσινο τοπίο. Παρέχονται εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου στον κήπο, καθώς και υπαίθριος χώρος τραπεζαρίας και καθιστικού.
Πληρ. piskoposresort.com

The Vouni Collection 
Όμορφος ξενώνας, που προσφέρει απαράμιλλη γαλήνη και ηρεμία, ιδανικός για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα.
Τρία παραδοσιακά σπίτια, τα οποία έχουν πλήρως ανακαινιστεί, με ονόματα όπως ‘Hideaway’, ‘Lookout’ και ‘Balcony’, είναι διαθέσιμα να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες τους, παρέχοντάς τους όλες τις ανέσεις. Τα δύο πρώτα θεωρούνται ιδανικά για ζευγάρια, αφού μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι δύο άτομα, ενώ στο τρίτο ο αριθμός χωρητικότητας αυξάνεται στα τέσσερα. Το καλύτερο της υπόθεσης; Ότι και τα τρία διαθέτουν τη δική τους πισίνα! Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ελάχιστη περίοδος ενοικίασης για τρεις νύχτες. 
(99834719, 25352066) Βουνί, επ. Λεμεσού. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close