Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτό είναι το brand του Jamie Oliver που ανοίγει στην Κύπρο (σε λίγες μέρες)

Μάθαμε ποιο είναι και πότε ανοίγει το νέο concept εστιατορίου του διάσημου σεφ στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαΐου 2020

Ένα νέο brand ετοιμάζεται να κάνει την κάθοδό του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία, το οποίο ήδη προκαλεί συζητήσεις, αφού πρόκειται για ένα διεθνές brand που φέρει την υπογραφή του διάσημου Βρετανού σεφ Jamie Oliver. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το δεύτερο concept της αλυσίδας στην Κύπρο, μιας και στην Έγκωμη δεσπόζει το Jamie’s Italian.  

Επιβεβαιώνεται λοιπόν το άνοιγμα τού Jamie Oliver's Diner στην Κύπρο εντός της βδομάδας. 

Πρόκειται για το πρώτο Jamie Oliver’s Diner που ανοίγει έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο και το δεύτερο Jamie Oliver’s Diner στον κόσμο. Το πρώτο λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία στο London's Gatwick Airport και το concept φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από τα ταξίδια του Jamie Oliver στην Αμερική, και τις αυθεντικές αμερικάνικες συνταγές 

Για να πάρεις μία πρώτη γεύση, στο μενού που θα απολαμβάνεις σε λίγες μέρες στη Λευκωσία, περιλαμβάνονται χαρακτηριστικά πιάτα και combos με BBQ Classics όπως baby back ribs, pulled pork buns και roasted chicken, chicken wings, Caesar salad, και nachos.

Το νέο Diner θα ικανοποιεί όμως και με το παραπάνω και τους λάτρεις των αυθεντικών αμερικανικών burger, μιας και τα American-inspired burgers φαίνεται να κατέχουν περίοπτη θέση στο μενού, όπου θα τα βρεις σε μεγάλη μάλιστα ποικιλία –από απλό cheeseburger μέχρι Cajun chicken Burger.

Στην Κύπρο, το Jamie Oliver’s Diner φέρνει η αλυσίδα PHC Franchised Restaurants Public Ltd, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστιατορίων και καφετεριών στην Κύπρο, η οποία εκπροσωπεί κορυφαία brand στον τομέα της εστίασης, όπως τα Pizza Hut, KFC, Wagamama, Caffé Nero, Burger King, Jamie’s Italian, Paul Cyprus κ.ά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close