News , Guide

Πήρες κι εσύ κουπόνι από την Ryanair στο email σου;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να το χρησιμοποιήσεις

Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2020

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι δέχεται έναν μεγάλο όγκο μηνυμάτων για επιστροφή χρημάτων που αφορούν πτήσεις που ακυρώθηκαν λόγω κορωνοϊού.

Εξ ου και ανακοινώνει ότι επειδή ο χρόνος επεξεργασίας για επιστροφές χρημάτων διαρκεί πολύ περισσότερο από το κανονικό, καθώς είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός ακυρώσεων, ενώ και το προσωπικό που εργάζεται λόγω των μέτρων είναι πολύ λιγότερο.

Ως εκ τούτου η Ryanair προσφέρει κουπόνια που αποστέλλονται αυτοματοποιημένα και δίνουν στους πελάτες μια άμεση εναλλακτική λύση.

Εάν έχετε λάβει ένα κουπόνι από εμάς μέσω email, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι για να κάνετε κράτηση για τους επόμενους 12 μήνες και να ταξιδέψετε πέρα ​​από αυτήν την ημερομηνία.

Δυστυχώς, οι επιστροφές χρημάτων δεν μπορούν να αυτοματοποιηθούν. Οι πελάτες που επιλέγουν ένα κουπόνι, αλλά δεν το εξαργυρώνουν εντός 12 μηνών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση και να λάβουν επιστροφή χρημάτων μετά από αυτήν την περίοδο των 12 μηνών.

Οι πελάτες που επιλέγουν να μην αποδεχτούν το κουπόνι θα λάβουν την επιστροφή χρημάτων εν εύθετω χρόνο, μόλις περάσει αυτή η κρίση. "Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, θα εργαστούμε σκληρά για την επεξεργασία των αιτημάτων επιστροφής χρημάτων όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Ζητούμε συγγνώμη για αυτές τις αναπόφευκτες καθυστερήσεις επιστροφής χρημάτων που οφείλονται στις αποφάσεις των κυβερνήσεων, στο κλείσιμο αεροδρομίων κ.ά. και ευχαριστούμε ειλικρινά τους πελάτες για την υπομονή τους".

Δες εδώ τις οδηγίες για να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι:

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close