Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

hAngry άφιξη στο Deliveryman

Στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν delivery.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2020

Αδιαμφισβήτητα το Deliveryman έχει κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου όπου μας προσφέρουν γεύσεις που δεν αφήνουν κανένα στομάχι ασυγκίνητο. Ένα καινούργιο εστιατόριο ήρθε να προστεθεί στη δημοφιλή πλατφόρμα και υπόσχεται εμπειρία γεύσεων χωρίς προηγούμενο.

Το hAngry ghost είναι ότι πιο νέο έχεις δοκιμάσει και είναι εδώ με δημιουργίες που θα αλλάξουν την εικόνα που είχες για τα burgers μέχρι σήμερα. Έχει δημιουργηθεί κάτω από την ομπρέλα τριών από τα πιο έμπειρα εστιατόρια της πόλης, του Tocayo, Lost + Found Drinkery και Rokoko όπου όλα μαζί ανεβάζουν τον πήχη πιο ψηλά από ποτέ.

Το μενού του περιλαμβάνει μια σειρά από ζουμερά burgers φτιαγμένα μόνο για σένα με American Angus βοδινό μπιφτέκι σε ψωμάκι brioche και Asian prawn roll με ψιλοκομμένες γαρίδες να είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείς να ανακαλύψεις στο ολοκαίνουργιο pop up restaurant.

Μπες στο Deliveryman και απόλαυσε πρώτος όλες τις ευφάνταστες δημιουργίες που θα βρεις στο hAngry ghost, στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν delivery. Και αφού στο Deliveryman η ασφάλεια σου είναι πάνω απ’ όλα, κάνε την παραγγελία σου μέσω διαδικτύου και βρες το φαγητό σου έξω από την πόρτα σου χωρίς επαφή με τον διανομέα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close