Κινηματογράφος , Συνεχίζονται

3 σειρές για να μην ξανασηκωθείς απ’ τον καναπέ σου

Επιπέδου Casa de Papel

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2020

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας είναι και επίσημα γεγονός. Μην απελπίζεσαι και μην στεναχωριέσαι.
 
Εμείς έχουμε επιλέξει τρεις από τις καλύτερες σειρές του Netflix, για να σου κρατήσουν συντροφιά, ώστε να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα σου αυτές τις δύσκολες μέρες.

Σημείωσε τες, τσέκαρε τες και δεν θα θες να ξεκολλήσεις από το σπίτι σου.

Ιδού λοιπόν!

Toy Boy

Τον τελευταίο μήνα η ισπανική σειρά βρίσκεται σταθερά στο top 3 του Netflix καταφέρνοντας να κονταροχτυπιέται με τα μεγαθήρια. Η τολμηρή σειρά  προβλήθηκε στην ισπανική τηλεόραση και σημείωσε παταγώδη αποτυχία, με τους κριτικούς να το «θάβουν» για την σκηνοθεσία του και το κοινό να δυνασχετεί για τα τεράστια σε χρονική διάρκεια επεισόδιά του.

Όπως έχουμε ξανά δει, όμως, και στην περίπτωση του Casa de Papel, το Netflix διαθέτει το «Άγγιγμα του Μίδα» σε κάποιες περιπτώσεις. Προφανώς το Toy Boy δεν είναι το αριστούργημα που θα σάρωνε τα βραβεία, είναι ό,τι πρέπει όμως για να περάσεις ξέγνοιαστα την ώρα σου.

I am not ok with this

Μια φρέσκια φρέσκια μαύρη κωμωδία που θυμίζει κάτι από Steven King είναι εδώ για να σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι αυτή την στιγμή. Ένα έφηβο κορίτσι μετακομίζει με τη μητέρα και τον αδερφό της σε μια ήσυχη πόλη της Pensylvania, για να μπορέσουν να ξεπεράσουν το τραγικό χαμό του πατέρα της.

Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις, νέο περιβάλλον αλλά και καινούργιες υπερδυνάμεις. Αν είσαι λάτρης του Stranger Things μη το σκεφτείς καν, πάτα το play τώρα!

Elite

Μια ακόμα ισπανική σειρά που κάνει πάταγο στη χώρα μας και για καλό δικό μας βρίσκεται ήδη στην 3η σεζόν. Μια παρέα τριών αγοριών της εργατικής τάξης φοιτούν σε ιδιωτικό σχολείο και έρχονται σε κόντρα με τους πλούσιους μαθητές.

Αυτή η κόντρα καταλήγει κάποια στιγμή σε φόνο. Η τρίτη σεζόν έκανε πρεμιέρα αυτό τον μήνα και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις του Netflix.

Για τα διαλείμματα, για μια ανάλαφρη νότα, όπως όλοι ξέρουμε, θα έχουμε πάντα τα Φιλαράκια….

Καλή διασκέδαση..

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close