Cine News , Κινηματογράφος

Τα καλύτερα θρίλερ που θα βρεις στο Netflix

Οι γεμάτες ένταση, αγωνία και ανατροπές ταινίες που είναι διαθέσιμες αυτή την εποχή στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2020

Πιθανότατα θα έχεις εξαντλήσει κάθε επιλογή που υπάρχει σε σειρά στο Netflix και βρίσκεσαι στο κρίσιμο σταυροδρόμι του "τι να δω μετά;". Τα θρίλερ -είτε μιλάμε για αστυνομικές/κατασκοπικές ιστορίες, είτε για φλερτ με το μεταφυσικό, είτε για οικογενειακά ή ακόμη και υπαρξιακά δράματα- αποτελούν πάντοτε μία ασφαλή επιλογή. Και αυτές είναι μάλλον οι καλύτερες επιλογές της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 

 

 

Zodiac
Στην ταινία του David Fincher με τους Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo και Robert Downey Jr., η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από έναν ασύλληπτο serial killer που αφού σκοτώσει σαδιστικά τα θύματά του, στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα σε μία εφημερίδα. Οι αστυνομικοί καθώς και οι δημοσιογράφοι που εξετάζουν την υπόθεση επηρεάζονται σε τεράστιο βαθμό, τόσο που αρχίζουν να διαβρώνονται πνευματικά. 

 

 

Prisoners
O Denis Villeneuve παρουσιάζει την τραγική ιστορία μιας οικογένειας, όταν η κόρη τους, μαζί με μια φίλη της, ξαφνικά θα εξαφανιστούν. Ο Hugh Jackman υποδύεται τον Keller Dover, τον απελπισμένο πατέρα που μαζί με τον αστυνομικό Loki (Jake Gyllenhaal), προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος της υπόθεσης. Δυστυχώς, τα στοιχεία και τα δεδομένα δεν είναι υπέρ τους. 

 

 

Η Πλατφόρμα
Ένα σκληρό και κλειστοφοβικό θρίλερ φυλακής, για γερά νεύρα και ακόμη πιο γερά στομάχια, φτιαγμένο από τον Βάσκο σκηνοθέτη Galder Gaztelu-Urrutia. Η υπόθεση εξελίσσεται στο μέλλον, εκεί όπου ο Goreng (Ivan Massagué) έχει εθελοντικά προσφερθεί να φυλακιστεί ώστε να έχει μία καλύτερη μετέπειτα ζωή. Το πρόβλημα είναι πως πολλοί φυλακισμένοι μένουν πεινασμένοι, την ώρα που άλλοι τρώνε πολύ περισσότερο από όσο χρειάζονται. Και αυτό έχει τρομακτικές συνέπειες.  

 

 

Άκοπο Διαμάντι
Η ταινία των Benny Safdie και Josh Safdie γνώρισε την αποθέωση σχεδόν από τα σημαντικότερα media του πλανήτη, κυρίως για την ερμηνεία του ίδιο του Adam Sandler. Ο τελευταίος υποδύεται τον Howard Ratner, έναν Νεοϋορκέζο κοσμηματοπώλη, που δεν διστάζει να παίξει τα πάντα προκειμένου να τινάξει την μπάνκα. Και αυτό ίσως έχει μοιραίες συνέπειες. 

 

 

Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε
Μία ακόμη δουλειά του David Fincher στην εν λόγω λίστα, βασισμένη στο παγκόσμιο best seller της Gillian Flynn. Η ταινία ανασύρει τα μυστικά ενός μοντέρνου γάμου, ειδικά από τη στιγμή που εξαφανίζεται η σύζυγος Amy Dunne (Rosamund Pike).  Υπό την πίεση των αστυνομικών αρχών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το πορτραίτο του Nick Dunne (Ben Affleck) ως ευτυχισμένου άντρα αρχίζει να καταρρέει. Σύντομα τα ψέματα του, οι απάτες του και η παράξενη συμπεριφορά του, κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται μήπως είναι αυτός που σκότωσε τη γυναίκα του.

 

 

Το Κάταγμα
Ο Ray Monroe (Sam Worthington) και η γυναίκα του Joanne (Lily Rabe) μεταφέρουν άμεσα την κόρη τους στα επείγοντα περιστατικά στο κοντινότερο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα. Ενώ έχουν πάει για περαιτέρω εξετάσεις, η γυναίκα του και η κόρη του εξαφανίζονται και δεν υπάρχει κανένα αρχείο της εισαγωγής τους στο νοσοκομείο. Η ανησυχία του Ray μετατρέπεται σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βρει την οικογένειά του και την αλήθεια για το τι τους συνέβη.

 

 

The Invisible Guest
Το θρίλερ του Oriol Paulo έχει καλογραμμένο σενάριο με σύνθετη πλοκή και απροσδόκητο τέλος. Σε αυτό, ο Adrián Doria (Mario Casas) είναι ένας νέος επιχειρηματίας στο αποκορύφωμα της καριέρας του που ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, με το νεκρό σώμα της ερωμένης του, δίπλα του. Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το πως βρέθηκε εκεί, αλλά και να βρει άλλοθι για το έγκλημα, προσλαμβάνει την διακεκριμένη δικηγόρο Virginia Goodman (Ana Wagener) για να τον υποστηρίξει. Μέσα σε μία νύχτα, οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να ξεκαθαρίσουν τι έχει συμβεί, ξεκινώντας έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, αλλά και σε όλους τους νόμους της λογικής.

 

 

Η Πλεκτάνη
Στην ταινία του Ridley Scott, ο Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) είναι ο καλύτερος πράκτορας της Υπηρεσίας Αμερικάνικης Αντικατασκοπείας, με ειδίκευση σε αποστολές σε όλη την υφήλιο. Αναλαμβάνει να εντοπίσει έναν από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς που βρίσκεται πίσω από μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων. Η επιτυχία της αποστολής και η ασφάλεια του Ferris εξαρτώνται από τη φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής ασφαλείας, του βετεράνου της CIA Ed Hoffman (Russell Crowe). Ο τελευταίος χρησιμοποιεί τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει και καθοδηγεί τον  Ferris. Καθώς πλησιάζουν προς το τέλος της υπόθεσης, όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Πηγή: esquire.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close