News , Guide

5 εφαρμογές για όσους αγαπούν το διάβασμα και τα βιβλία

Για έσενα που αγαπάς τα βιβλία

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2020

Αν επισκέπτεσαι συχνά το βιβλιοπωλείο, παρακολουθείς τις νέες εκδόσεις, έχεις πάντα ένα βιβλίο στην τσάντα και το κομοδίνο σου και δηλώνεις περήφανα βιβλιόφιλη, οι παρακάτω 5 εφαρμογές θα σε βοηθήσουν να μεταφέρεις το αγαπημένο σου χόμπι και στο κινητό σου.

Goodreads
Mια εφαρμογή που εστιάζει κυρίως σε κριτικές φίλων σου (εκείνων που επιλέγεις να ακολουθείς) σε βιβλία που έχουν διαβάσει. Μπορείς να βαθμολογήσεις ένα βιβλίο αλλά και να το αναλύσεις στο αντίστοιχο πεδίο. 

The New York Times App
Αν ψάχνεις κριτικές και προτάσεις απο επαγγελματίες του είδους, στην εφαρμοφή των New York Times θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι, μαζί με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις από συγγραφείς αλλά και νέα σχετικά με πρόσφατες κυκλοφορίες. 

Pocket
Πόσες φορές έχεις προσπεράσει ένα εκτενές άρθρο (longform) γιατί δεν είχες χρόνο να το διαβάσεις; Το Pocket σου επιτρέπει να αποθηκεύεις οποιοδήποτε ενδιαφέρον ανάγνωσμα βρίσκεις στο ίντερνετ ώστε να το διαβάσεις όταν έχεις χρόνο- και όχι μόνο αυτό, αλλά σου εξασφαλίζει και προτάσεις σχετικές με όσα έχεις αποθηκεύσει. 

Audible
Ανήκεις σε εκείνους που αγαπούν να τους διαβάζουν; Στο Audible θα βρεις αμέτρητα audiobooks που μπορείς να ακούς στο μετρό, όσο κάνεις δουλειές και στη διάρκεια ενός ταξιδιού. 

Book Crawler ή Shelves 
Οι δύο εφαρμογές (για iPhone και Android αντίστοιχα) σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις πλήρεις καταλόγους με τα βιβλία που έχεις ήδη διαβάσει αλλά και με εκείνα που σκοπεύεις να διαβάσεις ή να αγοράσεις στο άμεσο μέλλον. 

Πηγή: madamefigaro.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close