News , Guide

Πώς θα διοργανώσεις το τέλειο διαδικτυακό πάρτι έκπληξη

Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη δημιουργικότητα.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2020

Οι οδηγίες για κοινωνική αποστασιοποίηση δεν έχουν περιορίσει μόνο τη δυνατότητα να παραβρεθούμε σε προσωπικές και επαγγελματικές συναντήσεις, αλλά έχουν κάνει τον εορτασμό σημαντικών γεγονότων πολύ δύσκολο.

Αν έχουμε γενέθλια ή κάποιος από τους φίλους μας γιορτάζει τα δικά του, πιθανόν να υπάρχει στεναχώρια και θυμός που δεν είναι δυνατό να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Κι ενώ δεν μπορούμε να διοργανώσουμε το ιδανικό πάρτι για τα δικά μας γενέθλια ή άλλων, υπάρχει τρόπος για ένα μοναδικό γεγονός που θα θυμούνται όλοι. Η δημοφιλής εφαρμογή Zoom είναι ο καλύτερός μας φίλος σε αυτή την περίπτωση.

Η ιδέα διοργάνωσης ενός διαδικτυακού πάρτι-έκπληξη ίσως να μοιάζει δύσκολη, αλλά δεν είναι ακατόρθωτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη δημιουργικότητα. Πώς λοιπόν θα το επιτύχουμε;

Ελεγχος διαθεσιμότητας των καλεσμένων
Για πολλούς, οι ημέρες καραντίνας σημαίνουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό τους, ωστόσο χρειάζεται να βεβαιωθούμε ότι οι καλεσμένοι είναι διαθέσιμοι και να συντονίσουμε μια κοινή μέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί όλους. Αν θέλουμε να μην χαλάσουμε την έκπληξη του εορτάζοντα, μπορούμε απλά να του πούμε ότι επιθυμούμε να του ευχηθούμε με βιντεοκλήση εκείνη την ημέρα και να συζητήσουμε. Ετσι, δεν θα γνωρίζει ότι σε λίγη ώρα θα συνδεθούν κι άλλοι και θα συμμετάσχουν στην κλήση.

Αποστολή προσκλήσεων
Όταν αποφασίσουμε και κανονίσουμε τις λεπτομέρειες, ας συντονίσουμε μια συνάντηση στο Zoom για να στείλουμε διαδικτυακές προσκλήσεις – όπως θα κάναμε υπό φυσιολογικές συνθήκες. Με ένα κλικ στην καρτέλα Meetings και στη συνέχεια την επιλογή προγραμματισμού ενός meeting (“Schedule A Meeting”), συμπληρώνουμε την ημέρα και ημερομηνία του πάρτι και προσθέτουμε τα e-mails των καλεσμένων. Στο e-mail που θα παραλάβουν, οι καλεσμένοι θα δουν έναν ενεργό σύνδεσμο που οδηγεί στο Zoom ή την Ταυτότητα της Συνάντησης (“Meeting ID”) που θα καταχωρήσουν στην εφαρμογή όταν έρθει η ώρα του πάρτι. Προσοχή: Η πρόσκληση δεν πρέπει να σταλεί στον φίλο που έχει γενέθλια, καθώς πρέπει να ενταχθεί στη συνάντηση εκείνη την ημέρα και αφού έχουν συγκεντρωθεί (διαδικτυακά) οι καλεσμένοι.
Με φωτογραφίες, μπάνερ και άλλες επιλογές, μπορούμε να κάνουμε τη συζήτηση πιο γιορτινή.

Διακόσμηση του τσατ
Κάθε καλά διοργανωμένο πάρτι συνήθως έχει και στολισμό και το διαδικτυακό πάρτι δεν αποτελεί εξαίρεση. Κι ενώ θα πρέπει να αποφύγουμε την έξοδο για ψώνια που δεν χρειαζόμαστε, μπορούμε να στολίσουμε το φόντο της βιντεοκλήσης, χρησιμοποιώντας μόνο την εφαρμογή Zoom. Με φωτογραφίες, μπάνερ και άλλες επιλογές, μπορούμε να κάνουμε τη συζήτηση πιο γιορτινή.

Ο διαδικτυακός μπουφές
Η ετοιμασία του φαγητού και των ποτών στο διαδικτυακό πάρτι είναι σχεδόν απίθανη, τουλάχιστον ας φροντίσουμε ένα ειδικό γεύμα στον εορτάζοντα, αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Πώς όμως θα επιτευχθεί αυτό; Μια λύση είναι να παραγγείλουν οι καλεσμένοι το αγαπημένο φαγητό του εορτάζοντα και να παραδοθεί μέσω ντελίβερι στην πόρτα του. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες ντελίβερι που διαθέτουν την επιλογή παράδοσης φαγητού ή ποτού έξω από την πόρτα εισόδου του σπιτιού, για ασφάλεια.

Και επειδή ίσως φανεί λίγο περίεργο να τρώει μόνο ένας και οι υπόλοιποι να κοιτούν την κάμερα, ενθαρρύνουμε τους καλεσμένους να ετοιμάσουν φαγητό και να απολαύσουν το γεύμα, όπως θα έκαναν αν βρίσκονται όλοι μαζί.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close