News , Guide

Πτώση θερμοκρασίας και βροχές από αύριο

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2020

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασταθής αέρια μάζα αναμένεται από αύριο.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις,  που το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά αργότερα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Παροδικά, στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που στα δυτικά και τα βόρεια παράλια πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά, στα δυτικά παράλια, μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά αρχικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό, στα ορεινά και στα ανατολικά- νοτιοανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι, ενώ τα βράδια και νωρίς τα πρωινά ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την  Πέμπτη διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό, στα ορεινά και στα ανατολικά- νοτιοανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι, ενώ τα βράδια και νωρίς τα πρωινά ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Παρασκευή, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό, στα ορεινά και στα ανατολικά- νοτιοανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι, ενώ τα βράδια και νωρίς τα πρωινά ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close