News , Guide

Η Shakira μετά το σπίτι, ετοιμάζεται για νέα αγορά στην Κύπρο

Η Σακίρα και ο Πικέ μαγεμένοιαπό τις ομορφιές του νησιού, προχωρούν σε νέα αγορά

Δημοσιεύτηκε στις 01 Απριλίου 2020

Θυμάστε τον ντόρο που προκάλεσε η είδηση ότι η διάσημη τραγουδίστρια Shakira και ο επίσης διάσημος σύζυγός της και άσος του ποδοσφαίρου Gerard Pique απέκτησαν το δικό τους πολυτελές εξοχικό στην Κύπρο, αφού αγόρασαν πολυτελή έπαυλη στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας, στην επαρχία της Πάφου;

Μάλιστα, στη συνέχεια αυτού του άρθρου, ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, Μάριος Ιγνατίου, μας αποκάλυψε ότι με την ολοκλήρωση του έργου στην περιοχή των Θαλασσινών Σπηλιών, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ακρωτηρίου Αγίου Γεωργίου της Πέγειας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με σκοπό να καλωσορίσουν και να παραδόσουν στους ιδιοκτήτες τις κατοικίες τους. 

Όπως φαίνεται, όμως, τα επιχειρηματικά σχέδια του διάσημου ζευγαριού στο νησί μας, δεν σταματούν εδώ, καθώς, όπως μας αποκάλυψαν έγκυρες πηγές της περιοχής, ο Πικέ και η Σακίρα κατέθεσαν νέα πρόταση στους ανθρώπους της πόλης της Πάφου, για καινούρια αγορά! 

Τι άλλο θέλουν να αγοράσουν θα αναρωτιέστε. Κι εμείς, την ίδια απορία είχαμε, μέχρι που μάθαμε ότι οι φυσικές ομορφιές της Πάφου, μάγεψαν τόσο το ζευγάρι... που δεν μπόρεσε να αντισταθεί ούτε στους πολιτιστικούς μας θησαυρούς. 

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, λοιπόν, ζήτησε από την αγαπημένη του, Κολομβιανή σταρ να του αγοράσει τους Τάφους των Βασιλέων. Ναι, καλά διάβασες. 

Νοουμένου λοιπόν ότι οι περίφημοι «Τάφοι των Βασιλέων» που αποτελούν τμήμα του Αρχαιολογικού Πάρκου της Κάτω Πάφου, και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Κύπρου, κατέχοντας θέση και στον κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, δεν βλέπουμε και πολύ εύκολη αυτήν την εξαγορά. 

Εκτός, βέβαια, και αν η προσφορά που θα κάνει η Σακίρα είναι τόσο δελεαστική, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο! 

Για να δούμε!

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close