Μουσική , Συναυλίες & Events

Ο Weeknd κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας το πιο αναμενόμενο άλμπουμ της χρονιάς

Το «After Hours» λειτουργεί ιδανικά τις άγρυπνες και μουντές μικρές ώρες της νύχτας, όταν τα συναισθήματά σου διογκώνονται και δεν υπάρχει ουσιαστική διαφυγή

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2020

Πώς είναι να κυκλοφορείς ένα άλμπουμ μέσα στην πανδημία και στη γενική καραντίνα; Αρκετά μεγάλα ονόματα ακύρωσαν τις προγραμματισμένες κυκλοφορίες τους τις τελευταίες μέρες, βλέπε Lady Gaga, HAIM κ.ά. Από την άλλη μεριά, αρκετοί δεν πτοήθηκαν. Ο Weeknd ήταν ανάμεσα σε αυτούς. To «Αfter Hours», το τέταρτο κατά σειρά άλμπουμ του, κυκλοφόρησε στις 20 Μαρτίου και ο Abel Tesfaye, όπως είναι το κανονικό του όνομα, το αφιέρωσε σε έναν φαν του, τον Lance, που πέθανε το βράδυ πριν από την κυκλοφορία (από τι άραγε;). Με τρία εξαιρετικά singles, τα «Ηeartless», «Blinding Lights» και το «In your eyes», το ένα καλύτερο από το άλλο, και μια σειρά από τηλεοπτικές εμφανίσεις που θύμισαν τις εποχές του Michael Jackson, ήταν με διαφορά ένας από τους πιο αναμενόμενους δίσκους του 2020, ίσως ο πιο αναμενόμενος.

Εκεί ο Tesfaye εμφανιζόταν αινιγματικός και αλλαγμένος. Δεν λάνσαρε πια το τεράστιο σήμα-κατατεθέν του, το κούρεμα αλά Μπασκιά, αλλά ένα κοντό άφρο. Φορούσε κόκκινα σακάκια και τεράστια κοκάλινα γυαλιά, είχε αφήσει μουστάκι και είχε ένα ματωμένο τσιρότο πάνω στη σπασμένη μύτη του ‒ έμοιαζε περισσότερο με καρικατούρα. 

To «After Hours» πραγματοποιεί όσα υπόσχεται και ανά στιγμές ξεπερνά τις προσδοκίες. Εκτός από τα τρία hits, κρύβει κι άλλες μικρές εκπλήξεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον ακόμη και του  πιο απαιτητικού ακροατή.

Άνετα μπορεί να θεωρηθεί σημαντικό στη δισκογραφία του 30χρονου Καναδού.

Πηγή: Lifo.gr

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close