Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Ώρα της Γης online με Minus One!

Φέτος γιορτάζουμε την Ώρας της Γης 2020… μένοντας σπίτι!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2020

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολίτων ανακοινώνει ότι φέτος θα γιορτάσουμε την Ώρα της Γης με πολλές δράσεις... από το σπίτι μας. 

Συγκεκριμένα, η Συντονίστριας για την «Ώρα της Γης» Κύπρου, κ. Αλεξίας Σακαδάκη, αναφέρει στο μήνυμά της, ότι η Ώρα της Γης φέτος θα γιορταστεί ψηφιακά με Minus One!
 
"Πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένου και της Κύπρου, αντιμετωπίζουν σήμερα μια κρίση στον τομέα της Υγείας με την εκδήλωση του νέου Κορωνοϊού (COVID-19). Είμαστε βαθιά λυπημένοι από την απώλεια ζωών λόγω της επιδημίας και οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες που έχουν χάσει τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή δεινοπαθούν, ανά το παγκόσμιο.
 
Δεδομένων των πρωτοφανών συνθηκών, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις προτάσεις της Παγκόσμιας Διοργάνωσης για την “Ώρα της Γης”, η “Ώρα της Γης - Κύπρου" αποφάσισε πως εφέτος θα πραγματοποιήσει τη δράση για την "Ώρα της Γης" ψηφιακά, σύμφωνα με τις εθνικές κατευθυντήριες γραμμές για καλύτερη προστασία. Η ευημερία και η υγεία των υποστηρικτών, του προσωπικού και των εθελοντών μας είναι η προτεραιότητα μας.
 
Οι δράσεις μας για φέτος έχουν ως εξής:
· Διαγωνισμός Ζωγραφικής για τα παιδιά (μέχρι 13 χρονών), ώστε να τους προσφέρουμε δημιουργική και εποικοδομητική απασχόληση τώρα που βρίσκονται στο σπίτι, με θέμα «Τι σημαίνει περιβάλλον για σένα». 

· Διαγωνισμός Φωτογραφίας για μεγάλα παιδιά και ενήλικες με θέμα «Τι σημαίνει περιβάλλον για σένα».
 Πληροφορίες για τους διαγωνισμούς μπορείτε να μάθετε από τη σελίδα της Ώρας της Γης Κύπρου.

- Η μεγάλη εμβληματική εκδήλωση για το σβήσιμο των φώτων θα γίνει με μια πρωτοποριακή ψηφιακή συναυλία από τους αγαπημένους μας Minus One που θα μας κρατήσουν συντροφιά μέσω των κοινωνικών μας δικτύων το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 8:30 – 9:30. Η συναυλία θα προβάλλεται μέσω Live streaming στη σελίδα www.earthhourcy.org 
 
Μην ξεχάσεις να σβήσεις κι εσύ τα φώτα ώστε όλοι μαζί να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα για την προστασία ολόκληρου του πλανήτη.
 
Τέτοιες στιγμές είναι ακόμα πιο σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι ο ένας με τον άλλο αλλά και συνδεδεμένοι με τη γη.
 
#ΜένουμεΣτοΣπίτι και #ΜαζίΣώζουμεΤονΠλανήτη
#Connect2Earth #earthhourcy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close