Eating News , Εστιατόρια

Το Fruit Boutique σού φέρνει τα φρούτα στο γραφείο σου

Εμείς, πάντως, το δοκιμάσαμε και πειστήκαμε! Σειρά σου τώρα!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2020

Σκέψου να παραγγέλνεις το φρούτο σου (όποιο κι αν είναι αυτό) και να σου έρχεται φρέσκο και ζουμερό σε ένα καλάθι, χωρίς να χρειάζεται εσύ να μετακινηθείς. Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι #μένυμε_σπίτι για το καλό όλων μας.

Και παρόλο που η ιδέα του "The Fruit Boutique" δε "γεννήθηεκ" τώρα, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά τώρα είναι πιο χρήσιμη από ποτέ άλλοτε, μιας και στόχος της είναι να προσφέρει έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής για να διατηρούμε πάντοτε τη ζωτικότητα και την ενέργειά μας.

Δίνει την ευκαιρία σε όλους εμάς τους εργαζόμενους να απολαμβάνουμε, εκτός από καφέ και ροφήματα, μια πιο υγιεινή επιλογή μικρογευμάτων.

Το εργαστήρι της The Fruit Boutique, αφού επιλέξει τα καλύτερα φρούτα της αγοράς, τα πλένει προσεκτικά, τα περνά από μια ειδική υγιεινή διαδικασία καθαρίσματος, ακολουθώντας τους ενδεικνυόμενους κανόνες υγιεινής και στη συνέχεια τα τοποθετεί σε γουστόζικα καλάθια, έτοιμα προς κατανάλωση.

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορα μεγέθη καλαθιών και μέσα από μια μεγάλη γκάμα φρούτων αναλόγως εποχής.

Σημείωσε μάλιστα ότι δεν υπάρχει χρέωση μεταφοράς.

Εμείς, πάντως, το δοκιμάσαμε και πειστήκαμε! Σειρά σου τώρα!

Μάθε περισσότερα καλώντας στο 99409431, κάνοντας κλικ στο www.thefruitboutique.com ή μέσω email στο info@ thefruitboutique.com.

Κωστή Παλαμά, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close