News , Guide

Πότε κάνει πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν του La Casa de Papel;

Ποιοι χαρακτήρες επιστρέφουν και ποιο το σενάριο των νέων επεισοδίων

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2020

Η αναμονή τελειώνει: το «La Casa de Papel» (”Η Τέλεια Ληστεία”), η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν, την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020. 

Η διάσημη πλατφόρμα streaming κοινοποίησε το teaser τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ το τρέιλερ της νέας σεζόν με σλόγκαν «Ας αρχίσει το χάος», κυκλοφόρησε στις αρχές Μαρτίου του 2020. Η ανακοίνωση για την τέταρτη σεζόν ήρθε πριν ακόμα γίνει διαθέσιμη η τρίτη σεζόν στο Netflix, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η σειρά σε σενάριο και παραγωγή του Αλεξ Πίνα αποτέλεσε έναν σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της πλατφόρμας σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Στις 12 Μαρτίου, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Netflix δημοσίευσε την αφίσα για την τέταρτη σεζόν με τους πρωταγωνιστές, πολλούς από τους οποίους θα επιστρέψουν όπως οι: Τόκιο, Μπογκοτά, Παλέρμο, Ελσίνκι, Λισαβόνα, Ρίο, Ντένβερ και Στοκχόλμη. Στα νέα επεισόδια αναμένεται να επιστρέψουν και η Αλίσια Σιέρα και Αρτούρο Ρομάν. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Radio Times, ενώ δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο της νέας σεζόν, γνωρίζουμε ότι η ιστορία θα συνεχιστεί από εκεί που τελείωσαν τα γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου της τρίτης. Η τέταρτη σεζόν θα εστιάσει περισσότερο στους χαρακτήρες παρά στη δράση, σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Nextalerts. Το φινάλε της σεζόν ήταν αγωνιώδες και άφησε αναπάντητα ερωτήματα, καθώς η Ναϊρόμπι τραυματίστηκε και ο Προφεσόρ/Σάλβα πιστεύει ότι η Ρακέλ είναι νεκρή. Ωστόσο, στο τρέιλερ η Ναϊρόμπι είναι εκεί, που σημαίνει ότι μπορεί να έχει επιζήσει.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close