News , Guide

Οι σειρές του Netflix που θα σε κάνουν να βλέπεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο

Έξι εθιστικές σειρές για να ξεκινήσεις τώρα που μένεις στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2020

Το Netflix αυτή την περίοδο έχει την τιμητική του, αφού αποτελεί τη νούμερο 1 συνήθεια όσων παραμένουν στο σπίτι τους και ψάχνουν τρόπους για να γεμίσουν τον χρόνο τους και να ψυχαγωγηθούν. Όπως καταλαβαίνετε οι νέες αφίξεις σειρών ήταν πολλές το τελευταίο διάστημα, οπότε εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο hot από αυτές που μας έκαναν να κολλήσουμε προτείνοντάς τες και σε εσάς για να ξεκινήσετε να τις παρακολουθείτε από σήμερα κιόλας. Θα γίνουν ασυζητητί οι αγαπημένες σας. Ανακαλύψτε τες κι ετοιμαστείτε για ατελείωτο binge-watching!

Elite (Season 3)
Μια από αυτές τις ξένες σειρές που αξίζει να παρακολουθήσετε είναι η Elite, που είναι ισπανικής παραγωγής. Στην πρώτη σεζόν η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα ιδιωτικό κολέγιο όπου μυστικά, πάθη, δράση κι ένας απρόσμενος φόνος λαμβάνει χώρα. Στη δεύτερη παρατηρούμε τις εξελίξεις στις ζωές των μαθητών μετά τη δολοφονία της συμμαθήτριάς τους, ενώ στην τρίτη που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες θα δούμε περισσότερα γεγονότα γεμάτα σασπένς, αλλά κι έναν ακόμη φόνο που θα συγκλονίσει τους πιστούς φανς της σειράς, ενώ άλλους θα τους λυτρώσει. Παίζουν οι: Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Álvaro Rico κ. ά. See it now!

The Valhalla Murders
Εάν αγαπάτε τις αστυνομικές σειρές και κυρίως εκείνες που διαδραματίζονται στη σκοτεινή και κρύα Σκανδιναβία, τότε το The Valhalla Murders είναι ιδανική για εσάς. Ύστερα από έναν στυγνό φόνο στο λιμάνι του Ρέϊκιαβικ, μια φιλόδοξη αλλά προβληματισμένη ντετέκτιβ αναλαμβάνει να εντοπίσει τον δολοφόνο. Για να τη βοηθήσει, έρχεται από το Όσλο, ένας άλλος ντετέκτιβ, ο Άρναρ, και μαζί προσπαθούν να δώσουν λύση στο μυστήριο. Το τέλος της σειράς θα σας καθηλώσει, οπότε ετοιμαστείτε να κολλήσετε! Παίζουν οι: Aldís Amah Hamilton, Bergur Ebbi Benediktsson, Edda Björgvinsdóttir κ. ά.

Αυτοδημιούργητη: Μαντάμ Σι Τσέι Γουόκερ
Μια Αφροαμερικανίδα καθαρίστρια δημιουργεί μια αυτοκρατορία ομορφιάς και γίνεται η πρώτη αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος παγκοσμίως. Σε έναν κόσμο, όπου οι αυτοδημιούργητες επιχειρηματίες εμφανίζονται από παντού, αξίζει να παρακολουθήσετε μια σειρά βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Μην περιμένετε λοιπόν άλλο κι εντάξτε τη στη λίστα σας για να μυηθείτε στην απίστευτη βιομηχανία της ομορφιάς και των επιχειρήσεων. Η ερμηνεία της Octavia Spencer είναι απερίγραπτη! Παίζουν οι: Octavia Spencer, Tiffany Haddish, Carmen Ejogo κ. ά.

Toy Boy
Μια ξένη σειρά ισπανικής παραγωγής που βρίσκεται ήδη στο top 10 του Netflix, οπότε όπως καταλαβαίνετε αξίζει να την εντάξετε στη λίστα σας. Μετά από επτά χρόνια σε μια φυλακή της Μάλαγας, ένας πρώην στρίπερ αποφυλακίζεται και προσπαθεί να αποδείξει ότι η ερωμένη του τον παγίδευσε για τον φόνο του άντρα της. Μυστήριο, μυστικά, πλεκτάνες και πολλή αγωνία είναι όσα χαρακτηρίζουν το Toy Boy, οπότε μην την προσπεράσετε και ξεκινήστε να την παρακολουθείτε από σήμερα κιόλας! Παίζουν οι: Jesús Mosquera, Cristina Castaño, María Pedraza κ. ά.

Bloodride
Εάν αγαπάτε τις αιματοβαμμένες ιστορίες τρόμου ή τις σειρές που θυμίζουν κάτι από Scream ή Βλέπω τον θάνατό σου, τότε το Bloodride είναι η απάντηση σε αυτό που αναζητάτε. Πρόκειται για 6 διαφορετικά μεταξύ τους stories με ανθρώπους οι οποίοι διέπραξαν ο καθένας για τους δικούς του λόγους, από ένα έγκλημα. Η διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα προτείνει να δείτε τα επεισόδια με τυχαία σειρά, οπότε τηρήστε τη συμβουλή τους και ξεκινήστε να παρακολουθείτε ασταμάτητα. Είμαστε σίγουροι πως θα την τελειώσετε σε μια ημέρα! Παίζουν οι: Stig R. Amdam, Anna Bache-Wiig, Ellen Bendu κ. ά. 

Φρόιντ
Θέλοντας να γίνει γνωστός στη Βιέννη του 19ου αιώνα, ο φιλόδοξος νεαρός Ζίγκμουντ Φρόιντ συνεργάζεται με ένα μέντιουμ κι έναν επιθεωρητή για να λύσει αιματηρά μυστήρια. Κάθε επεισόδιο περιέχει και μια διαφορετική ιστορία εξιχνίασης, αλλά όλες διαθέτουν κάτι κοινό, τη δύναμη της ψυχανάλυσης, το μυστήριο και τη δράση σε μια άλλη εποχή. Θα γίνει ακόμη μία αγαπημένη σας επιλογή. Παίζουν οι: Marvin Kren, Benjamin Hessier, Stefan Brunner, κ. ά. 

Πηγἠ: Glow.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close