Wine Guide , Εστιατόρια

Αγοράζουμε τα κρασιά του Οινοποιείου Εκφράσεις από το διαδίκτυο

Το διαδικτυακό κατάστημα του Οινοποιείου Εκφράσεις είναι έτοιμο να σε εξυπηρετήσει

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2020

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν κρασί συμβατικά. Πηγαίνουν σε ένα supermarket ή σε μία κάβα κρασιών και χαζεύουν τα ράφια, κοιτάζουν τα μπουκάλια και τις ετικέτες, βλέπουν τι είναι καινούργιο και έτσι αποφασίζουν.

Μερικοί άνθρωποι είναι ακόμα πιο γρήγοροι σε αυτό , απλά πηγαίνουν σε ένα ράφι, αρπάζουν ένα κρασί από μία εταιρεία που γνωρίζουν και απλά πηγαίνουν να πληρώσουν.

Ωστόσο, αυτές τις μέρες που διανύουμε αυτό που μέχρι πριν από μερικές ημέρες ήταν απλό και ρουτίνα, πλέον είναι δύσκολο και επικίνδυνο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε ένα ποτήρι καλό κρασί. Κι αυτό θα κάνουμε! 

Την ευκαιρία, εξάλλου, μας τη δίνει για άλλη μία φορά το Οινοποιείο Εκφράσεις, το οποίο μπορεί μεν να συνεχίζει να παραμένει κλειστό τόσο για επισκέψεις όσο και για απευθείας πωλήσεις (ακολουθώντας τις οδηγίες και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας του προσωπικού του, και προτρέποντάς μας ταυτόχρονα να παραμείνουμε στο σπίτι, να αποφύγουμε τις επαφές και τις άσκοπες επισκέψεις σε ορεινές κοινότητες όπου κατοικεί μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων), όμως νοιάζεται και φροντίζει για μας. 

Γνωρίζοντας πως αν έχεις καλό κρασί στο σπίτι μπορεί να είναι εξαιρετική ιδέα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους εαυτούς μας μερικές στιγμές χαλάρωσης, τις κρίσιμες αυτές μέρες.

Ως εκ τούτου το Οινοποιείο Εκφράσεις έχει ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική του πλατφόρμα από όπου μπορούμε να παραγγείλουμε τα αγαπημένα μας κρασιά και η παραγγελία μας να παραδοθεί γρήγορα και δωρεάν στο σπίτι μας.

Επισκέψου απλά το www.ekfraseiswines.com και αναζήτησε τα κρασιά που σε ενδιαφέρουν.

Κι αυτές τις στιγμές, είναι πού σημαντικό να στηρίξουμε την Κύπρο μας, τους παραγωγούς μας και το κυπριακό κρασί.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close