News , Guide

Online βιντεοπαιχνίδια για να κολλήσεις κι εσύ

Αν η καραντίνα σε έχει κάνει να βρίσκεσαι με περισσότερο ελεύθερο χρόνο απ’ ό,τι είχες συνηθίσει, τότε έχουμε μερικά παιχνίδια να σου προτείνουμε.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2020

Αν η καραντίνα σε φρικάρει, τότε ίσως να ήταν μια καλή λύση να το ρίξεις στα βιντεοπαιχνίδια. Αν έπαιζες ήδη βιντεοπαιχνίδια, αυτό το ήξερες ήδη και μάλλον δεν διαβάζεις αυτό το κείμενο, επειδή παίζεις τα βιντεοπαιχνίδια σου. Για τους υπόλοιπους, όμως, αυτή είναι μια λίστα με παιχνίδια που μπορείτε να περάσετε άπειρες ώρες δράσης αλλά και γέλιου.

Warframe
Εντελώς δωρεάν, τεράστιο και με υλικό που ανανεώνεται συνεχώς, το Warframe είναι ίσως ό,τι πιο τίμιο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών. Είναι τρίτου προσώπου, με έμφαση στα όπλα αλλά και στην συλλογή αντικειμένων, και μπορείς να φτιάξεις πολλούς χαρακτήρες, άπειρα όπλα και να δοκιμάσεις αμέτρητους συνδυασμούς για να σκοτώσεις τους αντιπάλους σου στις σύντομες, εθιστικές αποστολές. Ακόμα καλύτερο όταν παίζεται με φίλους, και ίσως το online παιχνίδι με την πιο γλυκούλα κοινότητα εκεί έξω.

League of Legends
Εντάξει, αυτό είναι πολύ παλιό (έκλεισε αισίως τα 10 φέτος), αλλά αντικειμενικά έχει αφήσει πίσω του όλες τις ρετσινιές του παρελθόντος για σπασμένους, ανίκητους χαρακτήρες και για τοξική κοινότητα. Το LoL πλέον είναι στα καλύτερά του, και σε αφήνει εντελώς δωρεάν να κατατροπώσεις την βάση του εχθρού σου, μέσα από την καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες σου. Πλέον, έχει βγάλει και νέο mode, το Teamfight Tactics, που είναι περισσότερο στρατηγικής και έχει κάψει κοσμάκη.

Gotham City Impostors
Επίσης δωρεάν, ένα κλασικό (εντελώς κλασικό όμως, το gameplay θέλει μάξιμουμ 5 λεπτά για να το μάθεις) shooter στο στυλ του Counter Stike, με χαρακτήρες εμπνευσμένους από το σύμπαν του Μπάτμαν. Ναι, είναι επίσημο παιχνίδι της DC. Ναι, δεν έχουμε ιδέα γιατί το έκαναν. Ναι, κόντεψε να πεθάνει σε μια φάση αλλά μια ομάδα καμένων gamers το κρατάει ζωντανό. Και είναι από τα πιο αστεία και κάφρικα παιχνίδια που θα παίξεις ποτέ. Ειδικά με μερικά συγκεκριμένα όπλα του.

Cockroach Simulator
Δυστυχώς, έχει πολύ λίγους παίκτες και ελπίζουμε να αλλάξει σύντομα αυτό. Αλλά και μόνο που υπάρχει αυτό το παιχνίδι στον κόσμο, είμαστε ευγνώμονες. Είναι ένα κλασικό player vs player παιχνίδι, με την διαφορά ότι δεν κυνηγιέστε σε τεράστιους, αχανείς χάρτες. Όχι. Είστε σε μια κουζίνα, ο ένας είναι άνθρωπος κι ο άλλος κατσαρίδα. Και μπορείς, ως άνθρωπος, να πετάξεις στην κατσαρίδα τα πάντα—απο παντόφλες μέχρι ποτήρια.

Dead by daylight
Ένας δολοφόνος. Τέσσερα θύματα που πρέπει να συνεργαστούν για να ξεφύγουν. Είναι το πιο απλό παιχνίδι που μπορείς να σκεφτείς από άποψη του τι πρέπει να κάνεις, και τα mechanics του είναι εξίσου απλά. Και είναι ίσως το πιο τρομακτικό παιχνίδι που έπαιξες ποτέ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close