Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Τα δύο delivery της Λευκωσίας για cocktail στο σπίτι

Πρωτοπόροι bartender της Λευκωσίας, σου στέλνουν τα καλοφτιαγμένα τους κοκτέιλ στο σπίτι, με ένα κλικ ή τηλέφωνο.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2020

Οι μέρες που διανύουμε επιβάλλουν σπιτοκατάσταση, όμως έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια: βότκα πορτοκάλι, ουίσκι με κόλα, άντε και καμιά "ξανθιά" (μπύρα).

Αναπολείς με νοσταλγία τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ που δοκιμάζεις στις μπάρες της πόλης και τις ψαγμένες μπύρες των pubs; Νοσταλγία τέλος, αφού οι ευρηματικοί και πρωτοπόροι bartender της Λευκωσίας, σου στέλνουν τα καλοφτιαγμένα τους κοκτέιλ στο σπίτι, με ένα κλικ ή τηλέφωνο.

Ξεκινάμε με τα ωραιότατα κοκτέιλ του Silver Star, που συνεργάζεται με τη wolt.cyprus και από την Τρίτη 17 Μαρτίου σού φέρνει τα αγαπημένα σου κοκτέιλ στο σπίτι σου. Ξεκινά με τα Negroni, Old Fashioned και το Clarified Pineapple Milk Punch και σύντομα θα προσθέσουν περισσότερες επιλογές. Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαρτίου, έχοντας κλειστές τις πόρτες του μαγαζιού, ετοιμάζει ένα DJ LIVE streaming, στις 20.30, με τον Rob Fleming να αναλαμβάνει τα decks.

Eίναι όμως και το Lost + Found Drinkery "ετοιμοπόλεμο" αυτές τις μέρες, φροντίζοντας να μη σου λείψουν τα αγαπημένα σου κοκτέιλ. Συνεργάζεται λοιπόν (επίσης) με τη wolt.cyprus και σου στέλνει κοκτέιλ, μη αλκοολούχα ποτά, αλλά και επιλογές για συνοδευτικά όπως bao buns, katsu sando κ.ά.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close