Παιδί

Δωρεάν εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά στον υπολογιστή

Για να περάσουν δημιουργικά το χρόνο στο σπίτι.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2020

Η Tenebra Studios, για τη διευκόλυνση της εργασίας και της ψυχαγωγίας από το σπίτι, προχωρά στη δωρεάν διάθεση εκπαιδευτικού βιντεοπαιχνιδιού με θέμα τα Μαθηματικά για παιδιά Δημοτικού.

Στόχος της Tenebra Studios είναι η δράση αυτή να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία στην οικογένεια και ειδικά στα μικρά παιδιά, για όσο διάστημα #ΜένουμεΣπίτι. Για να κατεβάσετε το παιχνίδι κάντε κλικ εδώ: https://tenebrastudios.com/Einstown/Einstown.exe

Ένας γονέας ή κάποιος μεγαλύτερος πρέπει να βοηθήσει το παιδί που θέλει να παίξει. Κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο Einstown που κατεβάσατε από το προηγούμενο link. Επιλέγετε σε ποιον φάκελο στον υπολογιστή σας θέλετε να κάνετε αποσυμπίεση των αρχείων του παιχνιδιού. Ανοίγετε τον φάκελο και κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο Game.

Πατώντας F1 έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού. Αν θέλετε να παίξει σε πλήρη οθόνη χωρίς να μπείτε στις ρυθμίσεις πατάτε Alt+Enter. Τα βελάκια κατεύθυνσης στο πληκτρολόγιο καθώς και τα πλήκτρα ‘z’ και ‘x’ είναι τα προεπιλεγμένα κουμπιά για τον χειρισμό του παιχνιδιού.

Με το ‘z’ επικυρώνετε επιλογές και μιλάτε με χαρακτήρες, ενώ με το ‘x’ ακυρώνετε επιλογές και ανοίγετε το μενού του παιχνιδιού. Η μετακίνηση των παικτών και η μετακίνηση στα μενού γίνεται με τα βελάκια.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close