Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Αυτά τα κανάλια στο YouTube θα σε κρατήσουν σε φόρμα μέχρι να πας ξανά γυμναστήριο

Ήρθε η ώρα να βάλεις το γυμναστήριο στο σπίτι σου.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου 2020

Στην εποχή του κορονοϊού, το γυμναστήριο είναι μία μακρινή, ξεχασμένη και ευχάριστη ανάμνηση. Δυστυχώς, δεν μπορείς αυτές τις μέρες να το επισκεφτείς. Νιώθεις θηρίο στο κλουβί, φοβάσαι ότι ήδη ξεκίνησες να χάνεις το fit σου, θες οπωσδήποτε να κάνεις λίγη γυμναστική για να ξεδώσεις. Δεν έχεις, όμως, κάποιον να σου δώσει τις σωστές οδηγίες.

Ή μήπως έχεις; Στο YouTube υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά κανάλια fitness που μπορούν να σε βάλουν στο σωστό δρόμο ξανά. Απλά επιλέγεις και πατάς το play. Ακολουθεί ένας mini οδηγός για πολύ διαφορετικά fitness γούστα και τάσεις γυμναστικής. Στο ίντερνετ πάντα.

Fitness Blender
Είσαι σπίτι εδώ και μέρες. Το ίδιο και εκείνη. Αντί να βγάλετε τα μαχαίρια, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε κάτι μαζί, όπως ας πούμε γυμναστική. Και τι καλύτερο από ένα cool ζευγάρι Αμερικανών, τον Daniel και την Kelly, οι οποίοι προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα από fitness προγράμματα: για δύο άτομα, για εσένα ή για εκείνη.

HASfit
Ο coach Kozak και η Claudia είναι εδώ για σένα, αν χρειάζεται λίγο έξτρα motivation για να κάνεις γυμναστική. Ο αρχετυπικός αυτός personal trainer δε σταματά ποτέ να δείχνει τον σωστό τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνονται οι ασκήσεις, δε σταματά ποτέ να εμψυχώνει το ακροατήριο, δε σταματά ποτέ να δίνει fitness συμβουλές.

The Body Coach TV
Βρετανική προφορά, μακριά μαλλιά, σχεδόν τέλεια χαρακτηριστικά. Ο Joe Wicks θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε διαφημιστικά spots, αν δεν ήταν ένας personal trainer που προωθεί τη φυσική άσκηση για τα παιδιά, υπογράφει βιβλία υγιεινής διατροφής και ρίχνει το "βάρος" του σε ασκήσεις με kettlebells και dumbbells. Τα προγράμματα που προτείνει διαρκούν από 10 έως 40 λεπτά - μην τα υποτιμήσεις όμως, γιατί είναι πιο απαιτητικά από ό,τι δείχνουν.

Anabolic Aliens
Οκ, εδώ τα πράγματα όπως φαίνεται και από την ονομασία του καναλιού είναι πιο απλά: Το βασικό ζήτημα δεν είναι να στεγνώνεις, να γραμμώσεις ή να αποκτήσεις αντοχή αλλά να γίνεις τεράστιος. Ο coach Mike σου δείχνει τον τρόπο με προγράμματα που διαρκούν μόλις πέντε λεπτά.

Popsugar fitness
Ήρθε η ώρα για κάτι τελείως διαφορετικό. Αν εκτός από γυμναστική, νιώθεις την ανάγκη να ηρεμήσεις, να ξεδώσεις και να πάρεις τα πάνω σου, τότε μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το κανάλι: Χορός,  zumba και cardio training, όλα σε πάρα πολύ καλό και αισιόδοξο mood.

Πηγή: esquire.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close