Μουσική , Συναυλίες & Events

Ποιοι Έλληνες καλλιτέχνες ετοιμάζουν live streaming συναυλίες

Ετοιμάσου να ακούσεις Μαραβέγια-Μποφίλιου

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαρτίου 2020

Μπορεί οι συναυλιακοί χώροι, οι μουσικές σκηνές και τα νυχτερινά μαγαζιά να έχουν κατεβάσει…ρολά, όμως οι Έλληνες καλλιτέχνες δηλώνουν παρόντες ο καθένας με τον τρόπο του ακολουθώντας πάντα τη βασική οδηγία του υπουργείου Υγείας #Μένουμε Σπίτι.

Ο Σπύρος Γραμμένος και η Μαρία Παπαγεωργίου είναι οι δύο πρώτοι καλλιτέχνες που έκαναν δωρεάν live streaming ένα μέρος από το ακυρωθέν – λόγω της πανδημίας του κοροναϊού- πρόγραμμά τους και έτσι αποφάσισαν να μας δώσουν τη δυνατότητα να τους δούμε χαλαρά από το σπίτι χωρίς εισιτήριο!

Ακολουθεί ο Στάθης Δρογώσης που έχει ήδη ανακοινώσει στα social media ένα on line live του με τον Μανώλη Φάμελλο, αλλά και ο Κωστής Μαραβέγιας με τη Νατάσα Μποφίλιου.

Πιο συγκεκριμένα:

Στάθης Δρογώσης- Μανώλης Φάμελλος
Συναυλία ετοιμάζει και ο Στάθης Δρογώσης με τον Μανώλη Φάμελλο και την έχει ήδη προαναγγείλει στο Facebook.

«Την Τρίτη το απόγευμα θα δώσουμε μια αυτοσχέδια συναυλία από το σπίτι μου . Πιάνο και κιθάρα με τον Manolis Famellos. Θα κρατήσει γύρω στη μια ώρα.Και θα μεταδοθεί online από το ΦΒ και το ;instagram. Θα δώσουμε λεπτομέρειες και λινκ αύριο. Ελπίζουμε να σας κάνουμε καλή παρέα. Και να σας κρατήσουμε στο σπίτι . ( Δεν είμαστε σαν τον κακοφωνίξ να σας βγάλουμε στους δρόμους.) Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά. Και να μη χάσουμε την ανθρωπιά μας. Θα περάσει κι αυτό . Να ακούμε τους ειδικούς και να μένουμε στο σπίτι».

Κωστής Μαραβέγιας- Νατάσα Μποφίλιου
Ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει ζωντανά στο Instagram, την Τρίτη 17/3 στις 16.00 το απόγευμα, και μαζί του -διαδικτυακά πάντα- θα είναι και η Νατάσα Μποφίλιου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το κορίτσι αυτό που όμοιο του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην «Καραντίνα Παγκράτι», που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του. Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανα τραγουδάκι. Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια❣️ («Καραντίνα Παγκράτι», επεισόδιο 2) #maraveyas #karantinapagrati #liveoninstagram #menoumespiti #alladenthapethanoumekiolas

A post shared by Maraveyas (@maraveyas) on

Δεν είναι λίγοι αυτοί που τραγούδησαν ένα τραγούδι στο κοινό τους από το καναπέ του σπιτιού τους προσπαθώντας έτσι περάσουν το δικό τους μήνυμα.

Σωκράτης Μάλαμας
Πρώτος και καλύτερος ο σπουδαίος τραγουδοποιός Σωκράτης Μάλαμας που έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: «Λόγω της καραντίνας και του εγκλεισμού στο σπίτι για τρίτη μέρα, μην έχοντας άλλον τρόπο να επικοινωνήσουμε, σας στέλνουμε και θα σας στέλνουμε κάπου κάπου ένα τραγουδάκι…». Μαζί με τον γιο του Γιάννη- που έπαιζε τουμπερλέκι- τραγούδησε τo «Δυο, τρεις κουβέντες» από τον «Κύκλο».

Φωτεινή Βελεσιώτου
Το πολύ επίκαιρο για την εποχή του «Κάνε κουράγιο καρδιά μου, μην τυχόν και μ’ αρρωστήσεις», τραγούδησε η Φωτεινή Βελεσιώτου – που η φωνή της έγινε ευρύτερα γνωστή από το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Αγριες μέλισσες» – και κοιτάζοντας την κάμερα έστειλε μήνυμα στον κόσμο: «Ας μείνουμε όλοι στα σπίτια μας, να προστατεύσουμε στους εαυτούς μας, μας και τους συνανθρώπους μας».

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close