Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η Ώρα της Γης... πλησιάζει

Στις 28 Μαρτίου θα σβήσουμε όλοι τα φώτα (για μία ώρα)

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2020

Η Ώρα της Γης «Συνδέσου με τη φύση», έρχεται το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 #CONNECT2EARTH, και μας καλεί να σβήσουμε τα φώτα για μία ώρα, 20:30 με 21:30 και να συνδεθούμε με τη μοναδική ζωή που μας περιβάλλει!

Εξάλλου, η σύνδεσή μας με τη Γη και τη φύση είναι αναμφισβήτητη: το κέρδος του πλανήτη μας είναι κέρδος για όλους.

Η υγειής φύση κάνει τη ζωή μας καλύτερη παρέχοντάς μας καλό φαγητό, καθαρό αέρα και φρέσκο νερό – όμως όλα απειλούνται από την κλιματική αλλαγή. Η εκστρατεία μας #connect2earth (Συνδέσου με τη Γη) έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το σημαντικό ρόλο της φύσης στη ζωή μας και τα οφέλη που μας προσφέρει, από το καλό φαγητό, τον καθαρό αέρα, το φρέσκο νερό μέχρι τόσα άλλα.

Αυτή την Ώρα της Γης, δώσε και εσύ το παρόν σου μαζί με εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο σβήνοντας τα φώτα σου και μιλώντας γιατί η φύση είναι σημαντική! #Connect2earth

Ώρα της Γης Κύπρου
Η Ώρα της Γης είναι μια δράση που ξεκίνησε το 2007 από τη μακρινή Αυστραλία και απλώθηκε σύντομα σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί πλέον ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της παγκόσμιας κοινότητας. Στην Κύπρο η Ώρα της Γης ξεκίνησε το 2008 από τη Νεολαία Οικολόγων και το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών με τη συμμετοχή Υπουργείων, Δήμων και Κοινοτήτων, σχολείων και δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, καθώς και διάφορων οργανώσεων πολιτών.

Ως εθνικό στόχο, η ομάδα για την Ώρα της Γης Κύπρου, έχει θέσει τη μείωση του πλαστικού μιας χρήσης, όπως φλιτζάνια καφέ, καλαμάκια κ.λπ. Το μήνυμα είναι #ferto μαζί σου ως ένα κάλεσμα προς τους καταναλωτές να έχουν το δικό τους ποτήρι, όπου κι αν πάνε, για να το χρησιμοποιούν ξανά και ξανά, αντί για το πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης.
Μήνυμα από την Συντονίστρια για την Ώρα της Γης Κύπρου, κα Αλεξία Σακαδάκη

Facebook Page: Earth Hour Cyprus & Ferto μαζί σου
Web: www.earthhourcy.org

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close