Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Alinea Suites: Νέο σαγηνευτικό ξενοδοχείο για διαμονή στο κέντρο της πόλης!

Η νέα, όμορφη ιδέα για διαμονή στο κέντρο της πόλης!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2020

Πολλά είναι τα νέα (boutique κυρίως) ξενοδοχεία που ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη της Λεμεσού, προτείνοντάς μας μοναδική διαμονή στο κέντρο.

Η πιο κάτω πρόταση όμως είναι σίγουρα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες! 

Εδώ η λέξη "σουίτα" αποκτά νέο νόημα στη Λεμεσό, μετά την ανακοίνωση για τις νέες σουίτες που κατασκευάζονται στο κέντρο της πόλης.

Ο λόγος για το Alinea Suites Limassol Center, ένα κτιριακό συγκρότημα 30 δωματίων, που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του αρχές Απριλίου στην οδό Ελλάδος (πολύ κοντά στον κινηματογράφο Ρίο).

To Alinea Suites έρχεται να προσφέρει στον επισκέπτη μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, στο κέντρο, και σε πολύ καλές τιμές. 

Θα περιλαμβάνει reception, ένα υπέροχο lobby, καµαριέρες που θα αναλαµβάνουν τη φροντίδα των δωµατίων, ενώ τα πολύ όμορφα δωμάτιά του θα είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγψρονες ανέσεις (προϊόντα περιποίησης, παντόφλες και μπουρνούζια μπάνιου κ.ά.).

Μάλιστα θα προσφέρεται και πρόγευμα κατόπιν ζήτησης (θα παρέχεται από επαγγελματίες της περιοχής). 

Για το τέλος αφήσαμε τα καλύτερα! Την πισίνα του τελευταίου ορόφου, που θα είναι ανοιχτή τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελώντας τον ιδανικό προορισμό για να ξεφύγεις και να χαλαρώσεις στο κέντρο της πόλης της Λεμεσού. Κάντε κράτηση για τη διαμονή σας για αυτό το καλοκαίρι και απολαύστε όλα όσα έχει να προσφέρει η Λεμεσός!

(77 774888) Eλλάδος 107, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close