News , Guide

Βρήκαμε 4 βίλες, σε μία μοναδική περιοχή, με εκπληκτική θέα, για αξέχαστη διαμονή

Βορειοδυτικά της Κύπρου σε περιμένει ένας ξεχωριστός παράδεισος

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαΐου 2020

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό. Θα είναι ένα καλοκαίρι ιδανικό για να κάνουμε εξορμήσεις σε όμορφα χωριά της Κύπρου, πόσω μάλλον σε χωριά τα οποία έχουν θέα τους το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου όπως ο Πωμός, η Αργάκα και το Λατσί.

Ένας ακόμη λόγος μάλιστα για να επισκεφθούμε τα πιο πάνω χωριά είναι και να κλείσουμε διαμονή στις πολυτελείς Z&X Holiday Villas.

Ονειρεμένες επαύλεις, κτισμένες κοντά στη θάλασσα με θέα που σου κόβει την ανάσα υπόσχονται να σου χαρίσουν αξέχαστες και γαλήνιες διακοπές. Πλήρως εξοπλισμένες διαθέτουν κουζίνα, μπάνιο, μεγάλο σαλόνι, τζακούζι και πισίνα στο εξωτερικό για να απολαύσεις στο έπακρον τις διακοπές. 

Τέσσερις πολυτελείς επαύλεις, λοιπόν, στα χωριά της Πάφου, που διαθέτουν όλες τις ανέσεις περιμένουν εσένα και την παρέα σου για να περάσετε στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας αλλά και διασκέδασης.

Η εταιρεία Z&X Holiday Villas στις 9 Ιουνίου, θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους ενοίκους της, ενώ δέχεται κρατήσεις (με πολύ ευνοϊκούς όρους).

Villa Karavi
Χτισμένη σε μια ιδιαίτερα ήσυχη τοποθεσία, η Villa Karavi είναι το ιδανικό μέρος αν επιθυμείς πολυτελείς αλλά συνάμα και ήρεμες διακοπές. Η βίλα διαθέτει τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια με μπάνιο, με το κυρίως υπνοδωμάτιο να έχει το δικό του τζακούζι με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Η μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα της βίλας διαθέτει όλες τις σύγχρονες συσκευές για να μαγειρέψεις για εσένα και τους φίλους σου. Μπορείς βέβαια να εκμεταλλευθείς το μπάρμπεκιου στην αυλή, το οποίο διαθέτει μια μαγευτική θέα προς τη θάλασσα. Τέλος, μπορείς να απολαύσεις το πότο σου στην εκπληκτική πισίνα υπερχείλισης ή στο υπαίθριο τζακούζι... και καλή ξεκούραση!

Aquamarine
Η βίλα Aquamarine είναι χτισμένη σε μια μοναδική τοποθεσία λίγο έξω από το χωριό Πωμός. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την πολυτέλεια και την άνεση και διακρίνεται για το μοντέρνο και εκλεπτυσμένο στυλ της. Αυτό που θα σε κερδίσει αμέσως είναι η εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα που πραγματικά θα σου κόψει την ανάσα. Η πολυτελής βίλα διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο, μια μοντέρνα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα ευρύχωρο καθιστικό με ένα ντιζαϊνάτο γυάλινο τζάκι. Στο εξωτερικό υπάρχει πισίνα υπερχείλισης και ειδικός χώρος για barbecue. 

Villa Olive Grove 2
Αυτή η όμορφη πέτρινη βίλα βρίσκεται στο Λατσί και συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο στοιχείο. Χτισμένη με πετρά και με το ξύλο να έχει μια ιδιαίτερη θέση στη διακόσμηση, δημιουργεί μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα. Η βίλα διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ιδιωτική πισίνα με εξωτερικό τζακούζι, μπάρμπεκιου, ευρύχωρο σαλόνι και μεγάλη τραπεζαρία με τζάκι. Όσον αφορά στα δωμάτια είναι ευρύχωρα και καλόγουστα διακοσμημένα.

Villa Mediterranean deluxe 
Χτισμένη πάνω σε ένα ύψωμα στην Αργάκα της Πάφου, η Villa Mediterranean deluxe διαθέτει μια όμορφη θέα στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου. Η βίλα έχει ανακαινιστεί και η πολυτέλεια είναι εμφανής σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Η Villa Mediterranean deluxe διαθέτει 3 υπνοδωμάτια με θέα και διακοσμημένα με vintage πινελίες. Τα δύο διαθέτουν μάλιστα και το δικό τους μπάνιο και εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες. Επιπλέον, στη βίλα υπάρχει ένα μεγάλο καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, τζακούζι και πισίνα στο εξωτερικό. 

Μάθε για την Z&X Holiday Villas...
Εναι μία εταιρία που ασχολείται με ενοικιάσεις ποιοτικών και αξιόπιστων επαύλεων, προσφέροντας μια ευρεία επιλογή για όλα τα γούστα, από πολυτελείς επαύλεις, κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα μέχρι και παραδοσιακές πετρόχτιστες επαύλεις στο βουνό.

Οι επισκέπτες μας μπορούν να επιλέξουν επαύλεις από 2 μέχρι 5 υπνοδωματίων, ιδανικές για οικογένειες, για φίλους ή και ακόμη για ομαδικές κρατήσεις. Η κάθε έπαυλη ξεχωριστά έχει την δική της πισίνα, βεράντα με έπιπλα κήπου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όμορφο επιπλωμένο καθιστικό, κλιματιστικά, κύρια μπάνια και en-suite ντους. Μερικές από αυτές περιέχουν τζακούζι, σάουνα, τζάκι και barbeque.

Οι επαύλεις Z&X Holiday Villas βρίσκονται σε διάφορα γραφικά χωριά της Πάφου σε απομονωμένες περιοχές, προσφέροντας στον πελάτη ένα γαλήνιο και ήρεμο περιβάλλον, με θέα που κόβει την ανάσα (βουνό ή θάλασσα) και σας υπόσχονται αξέχαστες και ονειρεμένες διακοπές, χειμώνα καλοκαίρι, 365 μέρες το χρόνο.

Κατά την άφιξη προσφέρεται δωρεάν πακέτο για καλωσόρισμα με δικής τουςπαραγωγής κρασί και φρούτα.

Αν ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο για τις διακοπές σας, οι επαύλεις αυτές θα σου το προσφέρουν απλόχερα.

Κλείσε τη διαμονή σου, ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close