Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πού θα απολαύσεις τέλειο brunch το σαββατοκύριακο;

Στο Columbia Beach στη Λεμεσό θα ζήσεις το απόλυτοbrunch experience

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2020

Ο παράδεισος του Columbia Beach στη Λεμεσό σε περιμένει για το απόλυτο brunching.

Get ready
Το πασίγνωστο πλέον #brunchseries του ανανεωμένου Columbia Beach επιστρέφει και πάλι με αγαπημένες προτάσεις αλλά και νέες επιλογές που θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σου.

Πάρε μια… γεύση
Το ‘αλύπητο’ Truffle Brioche Burger και τα θεϊκά Eggs Diplomat με δύο poached αβγά σερβιρισμένα σε αγγλικό muffin, με καπνιστό σολομό και χαβιάρι Keta μαζί με πλούσια hollandaise sauce και σπαράγγια. Κι αν υπάρχει κάποιος από την παρέα που πεινάει πολύ, τότε η εκπληκτική πάπια σε βάφλα και σάλτσα μελιού με μουστάρδα είναι το grand finale.

Για πιο κλασικούς
Για επιλογές κάπως πιο κλασικές κι αγαπημένες, σίγουρα επιλέγεις τα αβγά benedict με σάλτσα hollandaise ή τη σαλάτα με σύκα και κατσικίσιο τυρί. Νόστιμα, επίσης, είναι το σάντουιτς με καπνιστό σολομό ή το κλασικό Club, ενώ για το τέλος αξίζει να μοιραστείς ένα ‘αλύπητο’ waffle με Nutella και Oreo μπισκότα μαζί με παγωτό Ferrero.

Healthy attitude
Αν για σένα brunching σημαίνει προσεγμένη διατροφή, τότε στο Columbia Beach θα βρεις δελεαστικές επιλογές. Η χορταστική και πολύχρωμη σαλάτα με kale, αβοκάντο και μούρα goji θα γίνει μία αγαπημένη… συνήθεια. Κι αν θες ένα απλό σάντουιτς, στις επιλογές θα βρεις το άκρως instagramable wrap με σπανάκι, καρότο και cranberry, με σάλτσα από ταχίνι και σιρόπι maple.

10.00-15.00
Το πλουσιότατο brunch του Columbia Beach μπορείς να το απολαμβάνεις καθημερινά στο μπαρ από τις 10 το πρωί μέχρι τη 3 το μεσημέρι σε έναν χώρο που προσφέρει εξαίρετο ambiance, άψογη εξυπηρέτηση και μια αποκλειστικά προνομιακή θέα στη θάλασσα.

And by the Pool Βar
Στο Columbia Beach δεν είναι μόνο οι μέρες ξεχωριστές, αλλά και τα βράδια. Κλείσε θέση στο ατμοσφαιρικό του Pool Βar και απόλαυσε ένα από τα signature cocktails του, το οποίο θα συνοδεύσεις με τσιμπήματα ή κυρίως πιάτα από το εκτενές μενού του. Και η βραδιά θα κυλήσει όμορφα κάτω από τους ήχους της μουσικής του guest Dj σε έναν χώρο που θα σου θυμίσει επίγειο παράδεισο.

(25321500, www.columbia-beach.com) Προμαχών Ελευθερίας 6, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close