Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

2 (φοβερά) νόστιμες προτάσεις για την Καθαρά Δευτέρα

Μια διαφορετική ΚαθαράΔευτέρα στα πεντάστερα ξενοδοχεία της Thanos, με νόστιμα μενού, ζωντανή μουσική και χαρταετό

Δημοσιεύτηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2020

Φέτος, θα κόψουμε τη «Μούττη» της Σαρακοστής, όπως συνηθίζουμε να λέμε για την πρώτη μέρα της σαρακοστιανής νηστείας, στις 2 Μαρτίου.

Και στα εστιατόρια των πεντάστερων ξενοδοχείων της Thanos Hotels, Annabelle και Almyra, οιεπισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια Καθαρά Δευτέρα με στυλ, πολυτέλεια και μοναδικές υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Annabelle μας προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερο μεσημεριανό γεύμα την Καθαρή Δευτέρα στην παραθαλάσσια ταβέρνα Mediterraneo. Το μεσημεριανό γεύμα περιλαμβάνει παραδοσιακό μενού με καλαμάρι, χταπόδι, λαχανικά και γλυκά (25 ευρώ ανά άτομο) à la carte. Το γεύμα θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική, ενώ μετά το απολαυστικό γεύμα θα έχετε τη δυνατότητα να πετάξτε χαρταετό λαμβάνοντας μέρος σ’ έναν παραδοσιακό διαγωνισμό. Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 26885473.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το Αλμύρα, που ανοίγει τις πόρτες του και πάλι, μετά από μία μεγάλη ανακαίνιση η οποία διήρκησε τρεις μήνες. Η ανακαίνιση ήταν προϊόν συνεργασίας της κορυφαίας Γαλλίδας σχεδιάστριας Joëlle Pléot και μιας ομάδας ντόπιων τεχνιτών και καλλιτεχνών.

Ως εκ τούτου μια επίσκεψη στο Ουζερί, επιβάλλεται και είναι ιδανική … με θαλασσινή αύρα, απολαυστικό νηστήσιμο μενού, φτιαγμένο ειδικά για την ημέρα (28 ευρώ ανά άτομο), με ζωντανή ρεμπέτικη μουσική, και πέταγμα χαρταετών…

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close