Ομίχλη και νεφώσεις απόψε το βράδυ

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό, πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά στα δυτικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. 

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά λίγο ταραγμένη ενώ αργότερα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί παροδική χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Το Σάββατο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει τοπικά βροχές, ενώ το απόγευμα πιθανό να πνέουν τοπικά πολύ ισχυροί δυτικοί άνεμοι. Το πρωί πιθανό να σημειωθεί παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο για να επανέλθει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 46 εκατοστά.
 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30