News , Guide

To Αkakiko παρουσίασε τα καινούργια του πιάτα

Και τη νέα του εκστρατεία

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2020

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Ιαπωνική κουζίνα και παράδοση, το αγαπημένο εστιατόριο Akakiko παρουσίασε στους εκπροσώπους των μέσων και food bloggers τα πιάτα του ανανεωμένου του μενού. Μαζί με τις νέες γεύσεις το Akakiko παρουσίασε και την εκστρατεία του «Ιt’s All Akakiko to Me» που στοχεύει στην εκπαίδευση και ενημέρωση του κοινού για όσα έχουν να κάνουν με την Iαπωνική παράδοση και κουζίνα, τις συνήθειες που ακολουθούν οι κάτοικοι της «Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου» στο τραπέζι καθώς και μυστικά και συμβουλές για να απολαμβάνουν τα Ασιατικά πιάτα τους ακόμα περισσότερο. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου στο Akakiko Easy Japanese Fusion στο Hilton Nicosia όπου φίλοι και συνεργάτες της αλυσίδας εστιατορίων που έχει συνδεθεί με τις πιο αυθεντικές Ασιατικές γεύσεις, δοκίμασαν τα νέα του πιάτα και πέρασαν ένα ευχάριστο μεσημέρι σε μία άκρως Ιαπωνική ατμόσφαιρα. 

Οι οικοδεσπότες εμπλούτισαν την εκδήλωση με ιδιαίτερα στοιχεία από την Iαπωνική παράδοση μεταφέροντας νοητά τους προσκεκλημένους τους σε προορισμούς της Άπω Ανατολής. Οι προσκεκλημένοι φόρεσαν στολές γκέισας και παλαιστή σούμο και φωτογραφήθηκαν με χαμόγελα στο φακό ενώ την εκδήλωση «έντυσαν» μουσικά παραδοσιακές ιαπωνικές μελωδίες. 

Μέσα από παρουσίαση και video που προβλήθηκαν, οι καλεσμένοι του Akakiko ανανέωσαν τις γνώσεις τους πάνω στα διαφορετικά είδη sushi, τον σωστό τρόπο κατανάλωσής τους και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Στο γεύμα που ακολούθησε οι προσκεκλημένοι εφάρμοσαν όσα έμαθαν κατά την παρουσίαση απολαμβάνοντας παράλληλα τα νέα πιάτα του Akakiko. 

Στο ανανεωμένο μενού του Akakiko, έχουν προστεθεί 40 καινούργια πιάτα που υπόσχονται να ικανοποιήσουν τον κάθε λάτρη της αυθεντικής ασιατικής κουζίνας. Στις καινούργιες επιλογές βρίσκονται γλυκιές, αλμυρές, πικάντικες ή ξινές γεύσεις, ανάλογα με τις…διαθέσεις του ουρανίσκου του καθενός. Στο Akakiko όσοι απολαμβάνουν την ασιατική κουζίνα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πάνω από 120 πιάτα με σούσι, νούντλς, σαλάτες, σούπες, χορτοφαγικά γεύματα αλλά και γεύματα με βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο, πάπια και πολλά άλλα. 

Όλα τα πιάτα ετοιμάζονται με ολόφρεσκα υλικά στο εστιατόριο, αμέσως μετά την παραγγελία, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και οι γεύσεις να παραμένουν αναλλοίωτες. Η ποιότητα συνδυάζεται πάντα με την ταχύτητα προετοιμασίας και παράδοσης των φαγητών είτε στο εστιατόριο είτε στο σπίτι. Σε αυτό συμβάλλουν οι άρτια καταρτισμένοι σεφ του Akakiko.

 

Εστιατόρια Akakiko μπορείτε να βρείτε στη Λευκωσία (Hilton Nicosia & Nicosia Mall), Λεμεσό (The Royal Apollonia), Πάφο (Louis Ivi Mare), Πόλη Χρυσοχούς (Polis 1907) και Αγία Νάπα (Λεωφ. Νίσσι). Για παραγγελίες και κατ’οίκον παράδοση επισκεφθείτε το akakiko.com.cy ή καλέστε το 77778022. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close